Duplo zadovoljstvo za navijače Zvezde, Liga šampiona u dva termina!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.09.2018.
16:45
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" će ukrstiti koplja sa samim kremom evropskog fudbala, ali i sa momcima koji će fudbalskom Evropom harati još dugi niz godina.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Crvena zvezda je remijem u Salcburgu uspela da ispiše istoriju, plasirala se u grupnu fazu Lige šampiona nakon 27 godina, a samo dan nakon velikog slavlja "crveno-beli" su dobili i rivale na žrebu.

Zvezda će igrati u grupi zajedno sa prvakom Francuske Pari sen Žermenom, viceprvakom Italije Napolijem i viceprvakom Evrope, ekipom Liverpula.

Žreb gotovo da nije mogao da bude teži po izabranike Vladana Milojevića, ali jedno je sigruno, očekuje nas spektakl.

Poznati su termini odigravanja utakmica, sve će početi 18. septembra na stadionu "Rajko Mitić", kada šampionu Srbije bude gostovao Napoli, koji sa klupe predvodi legendarni Karlo Anćeloti.

Čitav raspored pogledajte u nastavku.

Crvena zvezda raspored

Poznato je da će pored seniora i omladinci Crvene zvezde igrati u grupnoj fazi ovog elitnog takmičenja, sastav grupa je isti, te će se mlade nade "crveno-belih" u Ligi šampiona sastati sa svojim vršnjacima iz Pari sen Žermena, Napolija i Liverpula.

Sada su određeni i termini odigravanja tih mečeva, datumi su isti kao i za seniore, a poznate su i satnice.

Omladinski šampioni Srbije će na premijeri 18. septembra od 16h dočekati vršnjake iz Napulja, dok će dve nedelje kasnije putovati u Pariz, gde će sa omladinskim timom PSŽ igrati meč od 14h, prvi na gostujućem terenu.

Oni će zajedno sa prvim timom iz Franckuske uputiti ka Liverpulu, gde ih 24. oktobra čekaju omladinci "Redsa", meč je zakazan za 16h.

Omladinski sastav ekipe sa "Enfilda" će i u četvrtom kolu odmeriti snage sa "crveno-belima", meč je zakazan za šesti oktobar od 14h, posle toga biseri Zvezde putuju u Italiju, gde ih 28. novembra od 14h čeka duel sa Napolijem.

Poslednji meč omladinci će poput seniora odigrati u Beogradu, 11. decembra će sa Nejmarom, Mbapeom i ostalim prvotimcima PSŽ doputovati i omladinici, koji će deliti megdan sa vršnjacima iz Zvezde od 16h.

Crvena zvezda omladinci raspored Liga sampiona

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Wednesday, 05.09.2018
19:16

jel ce i klinci igrati na glavnom stadionu?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.09.2018
18:42

Odlicno za nase omladince da steknu veliko iskustvo.

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 05.09.2018
17:16

Hoće li biti prenosa?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 05.09.2018
16:48

A ko ce u buducim godinama ovde harati evropom???

avatar
NAJVECI IKADA
Wednesday, 05.09.2018
17:08