Duplo zadovoljstvo za ''delije'', Zvezda sa DVA tima u Ligi šampiona!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.08.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

O ovome se godinama sanjalo na ''Marakani'', sinoć je postalo realnost.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sinoćnjih 2:2 u Salcburgu izazvalo je pravu euforiju među navijačima Crvene zvezde koji slave istorijski uspeh svojih ljubimaca, plasman u Ligu šampiona, a nekako u senci ostao je podatak da će se šampion Srbije naredne sezone takmičiti sa dva svoja tima u elitnom evropskom takmičenju.

Naime, osim seniora, i Zvezdini omladinci će imati ''evropsku jesen'' u U19 Ligi šampiona, i to u istoj grupi u kojoj se od večeras (žreb počinje u 18 časova u Monaku, ostanite uz nas!) bude nalazio i prvi tim beogradskih crveno-belih.

Ako Zvezda, na primer, izvuče Bajern, gledaćemo prvo duel omladinaca Zvezde i Bajerna, a onda i seniorskih ekipa. Isto je i sa svim ostalim utakmicama tokom grupne faze takmičenja.

Kada je u pitanju omladinska U19 Liga šampiona, titulu je prošle sezone osvojila Barselona, a zapažen uspeh ostvario je i prošlosezonski srpski predstavnik Brodarac, koji je kroz dve nokaut faze takmičenja stigao do duela sa Mančester junajtedom, od koga je u Beogradu poražen sa 2:0.

Dakle, ove jeseni, dupla poslastica za navijače Crvene zvezde i sjajna prilika i za njene seniore i za omladince da odmere snage sa najjačim ekipama u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke