Duplo slavlje Luisa Ibanjeza!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.09.2015.
21:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Protekli vikend doneo je veliki broj velikih derbija širom sveta, a jedan od njih bio je i naš beogradski, duel Zvezde i Partizana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Jedan od aktera 149. ''večitog derbija'' i debitant u duelima crno i crveno-belih bio je i Argentinac Luis Ibanjez, letošnje veliko pojačanje Crvene zvezde.

Iako je pre duela sa Partizanom bio povređen, Ibanjez je u derbiju opravdao očekivanja i na kraju se sa svojim klupskim drugovima radovao ubedljivoj pobedi od 3-1.

Ali, za razliku od svojih saigrača, Ibanjez je proteklog vikenda imao dvostruki razlog za slavlje. Naime, i u Argentini se igrao veliki derbi između njegovog nekadašnjeg kluba Boke Juniors i River Plate, a slavila je Boka rezultatom 1-0.

Naravno, posle ovakvog epiloga Ibanjez je presrećan, a s obzirom na sjajno iskustvo koje mu je doneo srpski ''večiti derbi'', već sada ga je stavio u rang sa argentinskim ''Superklasikom''.

''Mnogo sam srećan što sam uspeo da se vratim na teren i da pobedimo na ovakav način. Nemam reči da opišem atmosferu, navijanje, podršku... Ostao sam bez teksta, tresla se Marakana... Srpski 'Klasiko' je čudo, baš kao i onaj naš, argentinski 'Superklasiko'. Ispunjena mi je velika želja - da se probudim u ponedeljak sa pobedama Zvezde i Boke Juniors u derbijima'', ističe Ibanjez, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke