Dupli program, samo za ''Delije'' - U ''Arenu'', pa na ''Marakanu''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
13:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pravi primer saradnje Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda, a na zadovoljstvo ''armije'' navijača ovog kluba jeste i najnovija akcija pokrenuta na Marakani, a u susret veoma važnim mečevima fudbalera i košarkaša Crvene zvezde.

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Povezane vesti

Naime, iz FK Crvena zvezda danas je saopšteno da će svi navijači koji budu kupili ulaznicu za košarkaški spektakl Crvena zvezda Telekom - Olimpijakos, moći da uđu sa istom kartom i na Marakanu, na utakmicu između Zvezde i Čukaričkog!

Da još jednom podsetimo, Zvezdini košarkaši u petak od 19 časova igraju meč četvrtog kola Evrolige protiv Olimpijakosa u ''Kombank Areni'', dok fudbalere očekuje derbi 12. kola Superlige protiv ekipe Čukaričkog. Taj meč je na programu dan kasnije, u subotu, 8. novembra.

Kako je saopšteno na Zvezdinom zvaničnom sajtu, ulaz će biti dozvoljen na bilo koju od tri tribine, bez obzira na to za koji sektor u Areni je kupljena karta.

Ovo je još jedna akcija kojom u Ljutice Bogdana pokušavaju da vrate navijače na Marakanu, u onom broju u kom su dolazili nekoliko sezona unazad. Tako je juče promovisana i akcija ''Tri Zvezdaša za tri boda'', pa će biti zanimljivo u subotu videti efekat svih ovih marketinških akcija sa Marakane.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke