Dugovi ili derbi - Šta je goruće pitanje u Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.02.2019.
12:18
Izvor: Sportske.net

Jedno je sigurno, sastanak predstavnika igrača i čelnika Partizana održan je tri dana pre "večitog derbija".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U nedelji u kojoj je centralna fudbalska tema u Srbiji predstojeći "večiti derbi" pojedini mediji plasirali su priču o problemima sa kojima se navodno suočavaju u Humskoj.

Štampani mediji "Politika" i "Kurir" preneli su da je u sredu došlo do sastanka predstavnika igrača sa klupskim čelnicima i da je na njemu izraženo nezadovoljstvo zbog dugovanja koja crno-beli navodno imaju prema igračkom kadru.

Pomenuti izvori čak navode da su Saša Ilić i Vladimir Stojković preneli stav svlačionice da bez para nema ni treninga, ali sve to oštro demantuje generalni direktor Miloš Vazura u izjavi "Kuriru".

"To je apsolutna neistina i teška dezinformacija i stvarno ne znam ko želi da destabilizuje klub u ovom trenutku, pred važan duel sa Crvenom zvezdom", poručuje Vazura.

Generalni direktor crno-belih tvrdi da je sastanak sa predstavnicima igrača održan, ali da je tema bio predstojeći 159. "večiti derbi".

"Mi jesmo razgovarali sa igračima, a pored mene tu je bio i sportski direktor Ivica Iliev. Tema nisu bile plate već da im predočimo koliko je važna ova utakmica za sve nas", tvrdi Vazura.

Ne treba zaboraviti da su priče o dugovanjima za plate igrača bile aktuelne i pre početka zimskih priprema, a postoje nezvanični navodi da je požar ugašen pozajmicama pojedinih klupskih čelnika.

Partizan je početkom tekuće nedelje isplatio dug od 250.000 evra prema menadžeru Serđu Bertiju i time skinuo ogroman balast sa leđa pred monitoring UEFA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejanera2
Thursday, 28.02.2019
21:23

Kaze se u tekstu da su klubski celnici imali sastanak sa predstavnicima igraca (a taj neki izvor kaze da su ti predstavnici igraca Ilic i Stojkovic) ali ne zbog para nego da im pojasne koliko im je svima bitan derbi?! E ko ovo proguta svaka mu cast! Ajde da su na taj sastanak dosli Sveta Markovic, Strahinja Pavlovic i Zlatan Sehovic pa da im dizes moral i objasnjavas koliko je bitan derbi ali da to objasnjavas Sasi Ilicu I Vladimiru Stojkovicu ,koji su ih odigralii ni Bog ne zna koliko, e to je stvarno komedija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.02.2019
17:22

Ne razumem kakve probleme za njih predstavljaju dugovi i derbi kad ce oni istupiti iz Super lige, naravno ako su ljudi od reci i postenja.

avatar
ŠDanilo
Thursday, 28.02.2019
20:03

Ko Terzić što je napustio vas i zemlju?

avatar
Südkurve München
Friday, 01.03.2019
14:49

Terza je tu na vasu zalost

avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 28.02.2019
14:53

Vazura i ostala bagro iz uprave dokle mislite jos da vredjate inteligenciju navijaca?
Odlazite svi iz uprave koju ste svakako nelegalno zaposeli.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.02.2019
13:44

Vazno je da za tebe i tvoju kamarilu uvek ima, cak ni bonuse ne propustas...

avatar
Südkurve München
Thursday, 28.02.2019
13:24

Ako igraci ne znaju koliko je to vazna utakmica za Partizan, onda im je bolje da ni ne izlaze na teren

avatar
RIP KOBE
Thursday, 28.02.2019
15:59

the empire strikes back!