Dugo nismo videli Ivana Tomića, danas mu se Zvezdina legenda javno zahvalila

Autor: Darko Mitrović
petak 17.08.2018.
22:31
Izvor: Sportske.net

Da li će se posle ovoga Tomić vratiti na fudbalsku scenu?

Epa/Maciej Kulczynski
Epa/Maciej Kulczynski

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler, onda sportski direktor, pa trener Partizana Ivan Tomić posle duže pauze je ponovo skrenuo pažnju javnosti na sebe, a sve zahvaljujući Zvezdnom legendarnom fudbaleru i našem dugogodišnjem reprezentativcu.

Tomić se danas pojavio na letnjem fudbalskom kampu Dejana Stankovića, pod nazivom ''Deki5'', gde je sa učesnicima podelio svoja iskustva iz igračke karijere, tokom koje je osim Partizana igrao i za Romu, Alaves.

Tim povodom, Dejan Stanković se Tomiću na Instagramu zahvalio na učešću.

''Bilo je predivno, hvala od srca, Ivane''.

Podsetimo, Tomić se sa velike fudbalske scene povukao pre dve godine, posle odlaska sa klupe Partizana. Pre toga je vodio i U19 selekciju reprezentacije Srbije, kao i ekipu Teleoptika pre nego što je u zimu 2016 preuzeo Partizan.

Ali, eliminacija od Zaglebja na startu kvalifikacija za Ligu Evrope pre dve godine koštala ga je ovog posla, znatno ranije nego što se očekivalo.
-

Bilo je predivno,hvala od srca Ivane..💪💪💪 #ivantomic #deki5

Објава коју дели Dejan Stankovic (@deki5) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 18.08.2018
20:26

Ljudi, u fudbalu postoje profesionaslci i amateri. Amateri su ti koji ce uvek biti ograničeni na desavanja ili ljude iz kluba u kome su ponikli i ostvarili najvece rezultate. Za razliku od njih, profesionalci ce ceniti i postovati svakog fudbalera ukoliko se isti pokazao i dokazao pre svega kao covek, bez obzira iz kog kluba potiče. Uostalom, mnogo je dobrih prijatelja medju bivsim igraci,a Partizana i Zvezde. I tako i treba biti. Voli svoj klub, budi mu zahvalan za sve sto ti je pruzio i pomogao da budes to sto jesi, ali postuj i fudbalere iz tedova najljuceg rivala, jer ioni su momci koji se bore za svoje parce hleba.

avatar
Osijek 51
Saturday, 18.08.2018
14:35

Kad te zli protivnici hvale, to je los znak, Boj se Danajaca i kad darove nose...

avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 18.08.2018
14:13

Ivan Tomić je čovek istančanog instikta za procenu talenta igrača.Svojevremeno doveo Dijaru za 60 000 eura,pronašao Žuku,nagovorio Moreiru da dođe i mnoge druge,a svi zaboravljaju da je niotkud izmislio Blekija Milenkovića.Momak nije prošao mlađe nacionalne selekcije,niko ga nije zapazio,a on ga izvukao iz Teleoptika i doneo 5,1 miliona eura sa 19 godina.Veliki je on gospodin da bi bio trener u srpskoj fudbalskoj džungli,a Ivica Iliev bi sam trebao da preda fotelju Tomiću i izvini mu se za sve loše i štetu koju je svojom lošom transfer politikom naneo Partizanu ,a posledice će biti vidljive i ako odmah ode,još par sezona,a ako ne daj Bože ostane ,kukala nam majka.Tomića za SD odmah.

avatar
Raky_b
Saturday, 18.08.2018
00:45

Imao je promasaja, ali je i dalje najbolji SD Partizana u zadnjih 30 godina

avatar
Grobar977
Saturday, 18.08.2018
00:19

Ivane čeka te fotelja sportskog direktora!

avatar
Malo veliki covek
Saturday, 18.08.2018
00:03

Covek koji je doveo Tosica, Moreiru, Zuku, Dijaru, Fejsu, Lomica i Klea, a vratio i Saleta i Krstajica. Covek za cije vreme je Partizan zaradio 35 miliona evra od prodaje igraca... Iskreno, voleo bih kada bi zamenio Ilijeva na mesto sportskog direktora. Nije neki trener, ali je posao sportskog direktora obavljao vise nego odlicno.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 17.08.2018
23:06

Nije eliminacija bila od Zaglebja nego od sudija. Pokraden je Partizan u Beogradu i to debelo, a i tamo je bilo navlačenja za domaće pa su se nekako dočepali do penala umesto da budu zasluženo poniženi još u Beogradu. Tu Ivan Tomić ništa nije mogao. Nakon toga je došao i nedosuđeni penal protiv Bačke koja došla do boda zahvaljujući sudijama.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 18.08.2018
10:09

Mogao je da stavi Božinova da puca penale.

avatar
zauvek tvoj
Wednesday, 22.08.2018
06:53

Bozinova nije ni vodio u Poljsku,morao da da gol tamo da bi prosao,a nije poveo napadaca,zaboravio si

avatar
dr Milojević
Saturday, 18.08.2018
11:05

Klasična srpska priča, uvijek su sudije krive !

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 17.08.2018
22:33

Dace Bog da se vrati tamo gde je najbolje za njega i sve nas! POVRATAK IT!