Dugo je najavljivan kao pojačanje, sada je stigao među crno-bele, ali...

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.02.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Konačno je došao, ali u drugačijoj ulozi...

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije na poziciji desnog beka, iskusni Antonio Rukavina, prethodnih godina se u nekoliko navrata najavljivao kao potencijalno pojačanje Partizana.

S obzirom da je već uveliko zagazio u četvrtu deceniju života, očekivalo se da će Rukavina prihvatiti neku od Partizanovih ponuda, pogotovo u vreme kada je Miroslav Đukić bio na klupi crno-belih, s obzirom da je bivši strateg Partizana želeo da sa Rukavinom obnovi odličnu saradnju koju su već imali u Humskoj pre sada već 12 godina.

Ipak, želje Đukića i Partizanovog rukovodstva se nisu ostvarile, jer je Rukavina odlučio da se iz španskog Viljareala letos preseli u kazahstansku Astanu, čiji je i dalje član i sa kojom ima ugovor do kraja ove godine.

Njegov tim se ove zime takođe priprema u Turskoj, kao i Partizan, pa je Rukavina iskoristio priliku da poseti crno-bele.

Dakle, ipak je došao, ali ne kao pojačanje, nego samo kao drag gost. Ali, možda je ovo samo uvertira u ono što bi moglo da se dogodi u nekom od narednih prelaznih rokova, jer Partizan ove zime nije angažovao pojačanje na mestu desnog beka, iako je to bilo planirano početkom zime.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Tuesday, 05.02.2019
12:36

I u ovim godinama, Rukavina je bolje fizički pripremljen od većine naših igrača, i ubedljivo je najbolji srpski desni bek, što je naravno, katastrofalno. Ali naravno, niko neće da dođe u klub koji ne isplaćuje zarade. UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 05.02.2019
11:56

Ova uprava nije ni planirala nikog da dovede vec da proda to im je jedini zadatak.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 05.02.2019
11:42

Jos on im fali da se upotpuni cirkus ,daj ne zezajte se,covek 35 godina.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
10:40

Mora da se salite...