Duća, Pavkov i Miletić iznenadili školarce na času, delili im poklone

Autor: Pavle Knežević
utorak 08.10.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net

FSS nastavio akciju "Navijajmo za Srbiju", reprezentativci nenajavljeni obradovali decu.

FSS
FSS

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije nastavio je akciju "Navijaj za Srbiju". Prošlog meseca Sergej Milinković Savić i Nikola Maksimović delili su ulaznice prolaznicima na ulici i lično ih pozivali na meč sa Portugalom.

Sada su Dušan Tadić, Milan Pavkov i Nemanja Miletić obišli dve osnovne škole u Beogradu i iznenadili školarce, kojima su delili poklone i slikali se sa njima.

Delegacija FSS prvo je obišla školu Dragan Lukić na Bežaniji.

Igrači su insistirali da iznenade decu, pa je tako prvo Pavkov pokucao na vrata učionice u kojoj je u toku bio čas nemačkog jezika. On je provirio, pa izašao, a nedugo posle njega na vrata je zakucao Miletić i pitao da li je to 8/3, a onda se izvinio i izašao.

Miletic Tadic Pavkov sa decom

Tada je u učionici počelo komešanje, a onda je ušao Tadić i rekao "guten tag", posle čega je nastala histerija u učionici.

Trojica reprezentativaca odgovarala su na pitanja dece, a svako od onih koji je pitao je dobio dres, a svi ostali su dobili razne poklone u vidu šalova, majica, svezaka, blokova...

Dusan Tadic u skoli

Tadić je primetio da u njegovo vreme škole nisu bile tako čiste i uredne, a onda je rekao i da su ranije dečaci sedeli pozadi, a devojčice, a da je sad obrnuto, nakon čega je seo u zadnju klupu sa jednom devojčicom. Nakon toga je nastavnica nemačkog propitivala malo Tadića, asa Ajaksa, na holandskom jeziku.

Trojica reprezentativaca su se slikala sa decom, a posle su obišla čas fizičkog, gde su malo igrali na betonu sa njima.

Miletic igra fudbal sa decom

Delegacija FSS posle toga je otišla u posetu školi Sava Šumanović, gde su igrači "upali" na čas hemije, a posle se sa školarcima družili u sali za fizičko.

Pavkov i Miletic u klupi

Srbija u četvrtak u Kruševcu igra prijateljski meč protiv Paragvaja, a u sledeći ponedeljak gostuje Litvaniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke