Drulović iznenađenje sačuvao za kraj! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.10.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana večeras očekuje utakmica trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Kadrovska situacija u redovima crno-belih bila je očajna pred večerašnji meč a evo za koji sastav se u datim okolnostima odlučio Ljubinko Drulović.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije večeras kreće u pohod na treću uzastopnu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope uprkos činjenici da je kadrovska situacija pred susret sa Atletik Bilbaoom izuzetno nepovoljna.

Trener Partizana Ljubinko Drulović zbog povreda i suspenzije ne može da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca pa je u takvim okolnostima morao da improvizuje ne bi li sastavio tim za okršaj sa Baskima.

Zadnja linija crno-belih pretrpela je dve promene u odnosu na duel sa Augsburgom pošto za nastup na večerašnjem susretu sa Atletikom ne konkurišu Slovenac Gregor Balažic i suspendovani levi bek Aleksandar Subić.

Njihove pozicije na terenu zauzeli su Miloš Ostojić i Nikola Leković, pa ostaje da se vidi kako će najproblematičniji deo Partizanovog tima večeras delovati u susretu sa opasnim Baskima.

Partizan
- Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Leković, Petrović, Lukić, Ninković, A. Živković, Stevanović, Božinov

Partizan taktika

Klupa: Kljajić, Bandalovski, Ćirković, Grbić, Glavčić, Trujić, Šaponjić

Kao što se vidi iz priloženog, Ljubinko Drulović je poslednje iznenađenje vezano za sastav sačuvao za kraj ako se tako može okarakterisati izostanak Stefana Babovića koji se očito nije oporavio od povrede.

Zamenika kapitena crno-belih nema ni na klupi za rezerve, a njegovo mesto na terenu zauzeo je Nikola Ninković koji je preuzeo kapitensku traku.

Očekivano, u veznom redu nema povređenih Brašanca i Jevtovića, pa će prinudno na poziciji zadnjeg veznog igrati Nemanja Petrović koji je u mlađim kategorijama nastupao na tom mestu u timu.

Šansu da igra od prvog minuta dobio je i Saša Lukić a u odsustvu Abubakara Oumarua najistureniji trojac činiće Andrija Živković, Alen Stevanović i Valerij Božinov.

Atletik Bilbao - Jago Ererin, Laporte, San Hoze, Ečeita, Balenzijaga, Benat Ečaberija, De Markos, Susaeta (C), Vilijams, Raul Garsija, Aduric

Klupa: Iraizoz, Eneko Boveda, Gurpegi, Elustondo, Erazo, Ibai Gomez, Merino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
akademski
Thursday, 22.10.2015
22:27

Džigi!? Ostoja!? Kad lopta ide prema njima, jedino možemo da se molimo da naprave što manje štete (u napadu ili odbrani). Džigi. Prvo poluvreme, valjda 34.min. prva obećavajuća akcija, lopta dolazi do njega, metar od šesnaesterca, desno u šesnaest Živković potpuno sam, samo da mu na prvu prosledi i 100% šansa, verovatno gol, ali on se odlučuje na potez proporcionalan njegovom talentu i zabija se u 3 protivnička igrača šansa propada. Zatim se Ostojić oklizne kod njihovog centaršuta i primimo gol. Bilo je i posle nabadanja glavom i šutiranja lopte što dalje Ostojića, a i neuspešnih driblinga i šuteva 24m preko gola Ninkovića (koji je, istina imao 2 - dva - lepa pasa). Petrović i danas vrlo solidan, protiv u toj liniji veoma jakog Atletika, Leković (i Subić levo u perspektivi su) iznad Vuleta, koji nikako da se vrati. Fabrisio, sa povremenim pogrešnim reakcijama i dodavanjima, podnošljiv. Lukić nejak, i čini se pretanak za ovaj nivo. Živković i Stevanović (koji je večeras bio slabiji), nedovoljni, Božinov... Predugačak je spisak igrača koje bi Partizan trebalo da otpusti.

avatar
Aleksandar Chvaki Veljkovic
Thursday, 22.10.2015
19:55

izmene- umesto petrovica grbica umesto bratka saponju . mozda drula razmislja isto kao I ja

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 22.10.2015
18:28

dobro je igra dzigerica!

avatar
England
Thursday, 22.10.2015
18:27

Dzigi ce ili da pokida veceras ili da zabrlja. Napred Partizan!

avatar
KraljBre
Thursday, 22.10.2015
18:26

Kad pogledam postave i uporedim vidim da je Bilbao bolji na svakoj poziciji. Samo Raul ili samo Aduric su bolji od celog naseg tima. Jedino Zivkovic moze da se nosi po kvalitetu. Medjutim njemu ponestaje iskuatva tako da me je strah da nas ne ponize sa jedno 3-5 komada.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 22.10.2015
19:30

Kako je prošao Kairat?

avatar
Jebi AV komsije male
Thursday, 22.10.2015
20:37

Isto kao i Surdulica..

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 22.10.2015
18:15

Ostoja Adurica u džep.

avatar
33
Thursday, 22.10.2015
18:52

ahahaha to care! Evo ti jedan Like od mene.. ;)

avatar
Dejan J
Thursday, 22.10.2015
18:14

Mozete reci da sam lud ali ja verujem u ninkovica i konacno igra na svojoj poziciji nije on krilo

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Thursday, 22.10.2015
18:11
avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 22.10.2015
18:03
avatar
Thursday, 22.10.2015
18:02

Don Mile nije tracio vreme vec je odmah posle Izraelskog derbija dosao nazad u Beograd , da bi docekao avion fudbalera Atletika ... http://postimg.org/image/gf7lp1kav/ ... molim sportske da mi objave komentar jer link nije nikakva reklama niti vredjanje bilo koga ... mozete proveriti link ...