Drinčić: "Zla krv bez potrebe..."

Autor: Beta Beta
sreda 06.03.2019.
23:07
Izvor: Beta

Fudbaler Radničkog Nikola Drinčić rekao je da se bez potrebe stvorila negativna atmosfera pred današnju utakmicu protiv Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Radnički je sa 1:0 pobedio Partizan na stadionu u Humskoj u 25. kolu Super lige Srbije.

"Pred ovu utakmicu se stvorila neka negativna atmosfera, neka zla krv bez potrebe. Treba da se spusti lopta i da se igra fudbal. Svanuće i sutra opet", rekao je Drinčić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Golman Partizana Vladimir Stojković je posle utakmice izjavio da će se Partizan revanširati Radničkom u finalu Kupa Srbije.

"To je jako daleko, mi prvo treba da dođemo do polufinala Kupa, sve to mnogo daleko", rekao je Drinčić.

Ekipama Radničkog i Partizana tek predstoje četvrtfinalni dueli u tom takmičenju.

Upitan za borbu za titulu, Drinčić je rekao da se Radnički trudi da stigne velike klubove Crvenu zvezdu i Partizan.

"Mi idemo iz utakmice u utakmicu, takva smo ekipa, kompaktna, nemamo pojednica koji može da iskoči. Treniramo, radimo, borimo se, živimo neki san, pa ćemo videti na kraju. Partizan i Zvezda su veliki klubovi, mi se trudimo da ih stignemo", rekao je Drinčić.

Radnički je uvećao prednost u odnosu na Partizan. Sada je drugi sa 62 boda, 11 više od crno-belih koji su treći. Zvezda sa 69 vodi na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 07.03.2019
13:02

Zlu krv prave Pantic i njemu slicni, a u Mustfinim ocima vidi se neka tuga i mrznja.Nece, ili nemogu da shvate,ili da prihvate da su oni sami krivi.Ceo rukovodeci kadar,ponesto i klubov tv.sa Panticem na celu koji mogu gledati samo poremeceni umovi,tu se samo laze,izmislja i velicaju oni koji ne umeju loptu ni da sutnu.Moraju tako da bi opstali.Bas mnoogo lose stanje.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 07.03.2019
12:30

Mustafa je naj smesniji.Kaze osvetice se u finalu kupa.Po proceni, ovakvim igrom i timom nece ni doci do finala.Ako bi u finale nekako i zalutao, tada bi morao pred Zvezdomdom poloziti oruzje.

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 07.03.2019
12:24

Čudo kako je uvek zla krv kada je jedan od aktera utakmice partizan...

avatar
prike
Thursday, 07.03.2019
10:14

Lepo kaze covek.

avatar
vaske
Thursday, 07.03.2019
08:23

za zlu krv je kriv radnički svojim izjavama,a partizan jednom za uvek treba da nauči da ne gubi utakmice tako što će protivnik da šutne jednu loptu na gol i postigne ga.Inače Tošić je za staro gvožđe i ne treba više da igra a Rikarda treba da neko nauči da je fudbal timska igra,mnogo je sebičan.Partizan nema tim i sve na terenu je sporo i improvizovano.I treće mesto ne zaslužuju,kakva uprava takav i tim

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 07.03.2019
17:32

Radnicki kriv izjavama,a sta vi i vas ljubimac Pantic izjavljute od pocetka sezone za njih.Vi ste poznati po tome da vase skandalozne postupke i ovakve ljude kao Pantic opravdavate time da je neko drugi kriv.Neverovatno.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 08.03.2019
11:36

Radnicki je samo replicirao na prozivke iz partizana, premotaj unazad pa ces videti. I to je uvek radio zvanicnik kluba dok su iz partizana prozivke stizale od igraca, funkcionera, onog Pantica... Pretarali su i jedni i drugi ali gledano kroz istoriju partizan je uvek emitovao zlo i negativnu energiju a tako je i danas.

avatar
UGASICE SE partizai
Thursday, 07.03.2019
00:27

Nasoj ligi trebaju bar 3 kluba koja su u stanju da naprave kakve takve uspehe u Evropi,Radnicki to moze,Zvezda naravno,tako da nam fali jos jedan klub,verovatno Cukaricki i lepo bi bilo Vojvodina da se uzdigne naredne sezone.

avatar
Südkurve München
Thursday, 07.03.2019
00:14

Sad neka se Partizan trudi da sustigne Real s Nisavu