Drinčić: "Treba da razmišljamo samo o pobedama"

Autor: Beta Beta
petak 01.12.2017.
12:26
Izvor: Beta

Kapiten Čukaričkog Nikola Drinčić rekao je danas da smatra da njegova ekipa igra ozbiljan fudbal i da treba da razmišlja isključivo o pobedama protiv svakog protivnika, jer je konačan cilj Evropa i da je sve sem toga neuspeh.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Pre mesec i po dana, posle 13 odigranih kola u Super ligi Srbije, Čukarički je imao 21 bod i bio je sedmi na tabeli Super lige Srbije. Tada je Drinčić izjavio da će do decembra stvari biti mnogo jasnije.

Odigrano je još šest utakmica, a klub sa Banovog brda je upisao novih 11 bodova.

"U situaciji u kojoj smo bili, mislim da nije moglo bolje, jer smo ostali faktički bez pola tima. Taman se uigramo, pa se povrede Kirovski, Mudrinski i Djurić. Sreća je da nam se Bojić oporavio i odmah se videlo koliko nam znači. Potvrdio je da je naš najbolji igrač
", rekao je Drinčić, prenosi Čukarički.

Čukarički je pobedio Vojvodinu, Voždovac i Napredak sa kojima se bori za Evropu i to, po rečima Drinčića, ekipi daje veru da može da ostvari plan, odnosno da se plasira u evropska takmičenja.

"Sve sem toga bi bio neuspeh. U tome nema izgovora, s bilo kim da igramo moramo da razmišljamo o pobedi, jer će nam svaka značiti do konačnog cilj
a", rekao je Drinčić.

Čukarički u narednom, 20. kolu domaćeg šampionata, igra protiv Zemuna.

"Od Zemuna smo u prvom krugu izgubili sa 2:0. Oni su dobar tim, sa ozbiljnim i iskusnim igračima, a mi smo spremni da pokažemo koliko možemo. Veoma ih respektujem, ali isto imamo ogromnu želju da pobedimo", rekao je Drinčić.

Upitan šta priželjkuje da bi zadovoljan otišao na zimsku pauzu, Drinčić je ponovio da njegova ekipa treba da misli da može da pobedi svaku utakmicu.

"Uf, ja bih bio zadovoljan kad bismo pobedili u ove tri poslednje utakmice, ali videćemo. Uvek treba da mislimo da možemo da pobedimo i tim pristupom možemo da se nadamo nečemu. Svakog da poštujemo, ali da verujemo u sebe", rekao je.

Utakmica izmedju Čukaričkog i Zemuna igra se u nedelju od 17.00 na Banovom brdu.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 01.12.2017
16:16

Ti bi trebao da razmisljas i da nekom ne polomis nogu. Nisi jedini, ali kad si se vec javio tebi moram da se obratim.