Drinčić: "Plasman u Evropu je moranje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.01.2018.
18:19
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Kapiten Čukaričkog Nikola Drničić ističe da je plasman u Evropu nešto o čemu ekipa mora da razmišlja kao o moranju.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u Beogradu privode kraju prvi deo priprema, a pre odlaska na Kipar odigraće još jednu kontrolnu utakmicu sa BASK-om.

Posle remija sa Bačkom i pobede nad Bečejem Nikola Drinčić je analizirao do sada urađeno.

"Ovo što sam video iz publike na kontrolnim utakmicama mislim da smo igrali dobro obzirom da su igrači još 'teški', jer su stvarno i pripreme preteške. To zna svako ko radi sa Lalom", rekao je Drinčić.

Čukarički je igrao protiv Bačke nerešeno 2:2 i juče pobedio Bečej sa 2:0. Dan pre polaska na pripreme u nedelju 28. januara igraće treću kontrolnu utakmicu u Beogradu protiv BASK-a od 13 časova na Adi ciganliji.

Prvi deo sezone "Brđani" su završili na petoj poziciji na tabeli sa 38 osvojenih bodova što znači da će na proleće voditi borbu za izlazak u Evropu.

"Što se tiče našeg cilja odnosno plasmana u Evropu već sam rekao da ne treba da razmišljamo da li možemo, već da moramo. Imamo cilj i postoje dve opcije - da ga ispunimo ili ne", zaključio je Drinčić.

Drinčić je u jesenjem delu prvenstvu odigrao 1891. minut i bio na terenu u svakom meču. Postigao je dva sjajna gola - prvi protiv Napretka iz slobodnog udarca, a drugi protiv Voždovca direktno iz kornera.

Čukarički će na Kipru (28. januar - 11. februar) odigrati šest kontrolnih utakmica, a prvi put na dvonedeljne pripreme sa seniorima putuju i omladinci Čukaričkog kojima su zakazana četiri test meča.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke