Drinčić otkrio: "Pola ekipe nam čini..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
21:15
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Prvotimac Partizana koji je obeležio prolećni deo sezone u minulom šampionatu svojim dobrim igrama otkrio je da pola ekipe čini jedan od njegovih saigrača čiji bi ostanak značio mnogo vicešampionu Srbije u borbi za Evropu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana više od dve nedelje rade na pripremi onoga što će uslediti od 15. jula, kada za crno-bele startuje nova sezona.

Bez novih imena u timu Partizan se priprema za početak kvalifikacija za Ligu šampiona a navijače kluba iz Humske za sada makar može da raduje to što igrači kakav je Nikola Drinčić do sada nisu napustili klub.

"Mogao sam da odem, bilo je klubova koji su želeli da me angažuju. Partizan nije pristao, i dalje sam deo ovog tima" izjavio je Drinčić u razgovoru za portal "Mondo".

Mnogi navijači odavno brinu što Uprava ne uspeva da zatvori transfer makar jednog kvalitetnog igrača i što će se u prvi meč u kvalifikacijama za LŠ ući bez pojačanja, jer čak i da ono do 15. jula dođe u Humsku teško je verovati da će biti spremno da zaigra protiv Farana ili šampiona Gibraltara.

"Preostale su dve-tri utakmice do kraja priprema i onda počinje ono najvažnije. Praktično nam cela sezona zavisi od narednih mesec dana. Ne znam da li su u klubu toga svesni, ali mi igrači jesmo!" kaže Drinčić i dodaje,

"Otišlo nam je nekoliko igrača, a nikoga nismo doveli a za ozbiljnije rezultate u Evropi potrebna su nam značajna pojačanja" poručuje iskusni vezista.

Nikola Drinčić i ranije je govorio o tome da nije realno očekivati plasman u Ligu šampiona ali bi mesto u grupnoj fazi Lige Evrope moglo da bude realni cilj ukoliko klub u narednom periodu ne napusti igrač koga vidi kao "pola tima".

"Danko je pola ekipe, u ovom slučaju samo je njegova dobra volja da li će ostati. Razumem ga u potpunosti. Ako Danko ostane i budemo zdravi, mislim da možemo da probamo da stignemo do Lige Evrope" zaključio je Drinčić.

Dosadašnji tok priprema Nikola je ocenio pozitivno a poraz od Petrolula ne smatra tragičnim jer se radilo o samo jednoj od provera u nizu koje će Marku Nikoliću i igračima pomoći da sklope kockice do početka sezone.

Prvi takmičarski meč u sezoni 2014/2015 fudbaleri Partizana odigraće 15. jula na stadionu u Humskoj protiv boljeg iz dvomeča šampiona Gibraltara i Farskih Ostrva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke