Drama u finišu! Zimus smo gledali Brodarac - Mančester, ko će nas na jesen predstavljati u U19 Ligi šampiona?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.05.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Do juče je delovalo da će nas Crvena zvezda predstavljati i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali njeni omladinci su zakomplikovali situaciju najnovijim porazom.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

I Omladinska liga Srbije ulazi u samu završnicu, ovog vikenda igra se 26. kolo, a vodeća Crvena zvezda juče je u Novom Sadu poražena od Vojvodine rezultatom 2:1.

Zvezdinim omladincima je presudio dvostruki strelac Đorđe Pantelić, pogocima u 45. i 53. minutu.

Bez Dejana Joveljića, koji je istog dana nastupio za prvi tim crveno-belih i postigao dva gola protiv Spartaka ŽK (4:0), jedini gol za Zvezdu protiv Vojvodine postigao je Kojić u 73. minutu meča.

Tako će Partizan danas od 11 časova u Kruševcu protiv Napretka, kao i Brodarac koji gostuje poslednjeplasiranom Moravac Orionu imati odlične prilike da se maksimalno približe Zvezdi i uvedu sezonu u dramatičnu završnicu kada je u pitanju borba za titulu.

Trenutno, Zvezda ima 64 boda i meč više, Partizan je na drugom mestu sa 60, a Brodarac ima 59. A da sve bude još dramatičnije, u poslednjem kolu će Partizan dočekati Crvenu zvezdu. Sve bi moglo da stane u tu utakmicu...

Podsetimo, tokom ove sezone, Brodarac nas je dostojno predstavio na evropskoj sceni, uspeo je i da prezimi u Evropi, a zaustavio ga je slavni Mančester junajted u februarskom duelu na stadionu Voždovca, kada su gosti sa Ostrva slavili sa 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke