Došao je tiho u Zvezdu, ali za sada ostavlja odličan utisak

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2018.
11:54
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Čovek zadatka, fudbaler u koga trener Milojević ima poverenja.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Dušan Jovančić je ovog leta bio prvo Zvezdino pojačanje. Došao je iz Vojvodine još početkom juna, bez neke euforije, ili prevelikih očekivanja.

U tom periodu Zvezdine pristalice su tek očekivale prave ''transfer bombe'' koje su kasnije i usledile.

Činilo se da će u konkurenciji Jovičića i Krstičića, Jovančić teško doći do izražaja, ali ovaj momak odlično koristi svaku priliku koja mu se ukaže i sve više skreće pažnju na sopstvene mogućnosti.

Trener Vladan Milojević poverava mu sve značajnije zadatke, setimo se da je u Salcburgu još u prvom poluvremenu zamenio Veljka Simića kako bi pokušao da stabilizuje igru u veznom redu, a u utorak je protiv Napolija dobio priliku da debituje u Ligi šampiona, pošto je u 56. minutu zamenio Jovičića.

I vrlo brzo se istakao, prvi je opasno pripretio golu Ospine odličnim šutem sa distance, a do kraja meča je ostavio odličan utisak i pokazao da je Milojević napravio pravi potez njegovim uvođenjem.

Naravno, posle meča nije krio zadovoljstvo, uz mali žal što lopta prilikom pomenutog udarca nije završila u mreži.

''Video sam da lopta ide u ćošak, nadao sam se da je golman neće stići. Da je možda bio malo jači šut, verovatno je ne bi stigao. Nada se da će drugi put da uđe'', optimista je Jovančić u izjavi za ''Žurnal''.

U nedelju u Humskoj se igra večiti derbi, nova prilika da Jovančić pokaže svoje kvalitete.

''Liga šampiona je bitna, ali je prvenstvo prioritet. Radujem se svom prvom derbiju i nadam se da ćemo da dokažemo da smo najbolja ekipa u Srbiji'', zaključio je Jovančić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 20.09.2018
22:36

Tako je bilo sa Draganom Mladenovićem (sadašnjim direktorom omladinske škole) kada je došao iz Zemuna u Zvezdu, novine jedva da su propratile, a on igrao doktorski!

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 20.09.2018
12:57

Jovančic mi pao u oči i ranije.Odličan igrač i što je važno,dosta trči.Miloje mora da mu veruje i da ga stalno pušta da igra i da sazreva još više.

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 20.09.2018
12:37

Ozbiljan fudbaler definitivno,kad je usao uspeo je da zadrzi loptu duze nego sto smo je zadrzavali od pocetka utakmice,da napravi par sjajnih poteza,zna fudbala,trebao bi vise da igra,mozda derbi da krene od pocetka.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 20.09.2018
12:21

Bolji je od Jovicica i to mnogo pogotovo ofanzivno , a i u def moze fino da odg

avatar
Dario Bubic
Thursday, 20.09.2018
13:49

Poredit njega i jovicica je isto poredit gatuza i sedorfa. Ovaj zadnji vezni trkac obavlja prljave poslove kao i gatuzo. Pa sad prije mozes poredit jovancica i causica. Ovaj skoro za dz dosao a ovog platili milion i uzalud bacene pare, jer je licno za causica klarens sedorf. Od tog miliona su se mogla nac dva beka da ova dvojica ne umisljaju da su evropske zvezde

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.09.2018
12:21

Stvarno ovaj covek ima smirenost i kontrolu lopte koja zadivljuje. On me je najvise prijatno iznenadio od svih protiv Napolija.