Doneta odluka o Miloševiću, ali i još jedna, po hitnom postupku?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.08.2020.
14:18
Izvor: Sportske.net, b92.net

Ko će platiti ceh? Sada postaje izvesno...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako je i najavljeno ranije danas, trener Partizana Savo Milošević danas se sastao sa čelnicima kluba, a B92.net otkriva da je bio u pitanju razgovor sa generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Odmah zatim, sastao se Odbor za hitna pitanja, a pomenuti portal prenosi da je zaključeno da Milošević ostane na svojoj poziciji i nastavi da radi u Partizanu, ali izgleda da za neke druge neće biti mesta.

Veliko je razočaranje i kod Miloševića i kod uprave Partizana nastupom pojedinih igrača juče u Novom Pazaru, a kao konkretna reakcija posle svega navodno je zaključeno da se po hitnom postupku krene u dovođenje novog desnog beka!?

Podsetimo, Partizan je ovog leta već doveo na probu Gvinejca Abdulaja Sisea na mestu desnog beka, Milošević nije želeo da ga angažuje zbog problema sa brojem stranaca, pa je Sise završio u Novom Pazaru i juče je na debiju bio jedan od najboljih u pobedi nad crno-belima!

Takođe, treba imati u vidu da se mesecima unazad Aleksandar Lutovac pripremao da od Nemanje Miletića preuzme tu ulogu kada za to bude potrebe, pa ispada da se sada ni u njega nema dovoljno poverenja.

Ali, da sačekamo zvanične informacije...
-
Baner Liga Sampiona

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 06.08.2020
23:43

Партизан - медрано.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 06.08.2020
23:14

Саво остани.

avatar
Shadows
Thursday, 06.08.2020
16:59

Milosevic i Djukic nisu za trenera PFC. Lalat u koji god klub da ode bude 2.Covek ucestvuje svih 90 minuta u igri od prosecnog kluba bude najbolji.PFC od najskupljeg kluba sa Savom koji samo cuti bude 4

avatar
SvetskiSampion
Friday, 07.08.2020
13:39

Lalatovic je ozbiljan trener.

avatar
pekky3
Thursday, 06.08.2020
16:18

Zašto menjati Miloševića kad je on sa svojim nelogičnim izmenama i taktikom direktni i jedini krivac za poraz i kriminalno lošu igru ekipe? Zašto ga menjati kad odradjuje posao po željama uprave?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 06.08.2020
16:01

Na stranu to sto je Banjak morao da dodje jos na zimu kada su vec odlucili da nam novi stoper bude (ino)strani igrac, MOJI PREDLOZI:

1) Radunovic/Djordje Nikolic,
2) Lakicevic/???/Boranijasevic,
6) Rosic/Planic/**Momcilovic, Veselinovic/Sapic/Cvetinovic,
3) levog beka dovesti na zimu,
4) Radin (''bekap'' ili naslednik Zdjelara, bolje ovo prvo jer ce svakako cesto moci i od 1-og),
8) Nisic cak i pre Docica, ovde treba insistirati na nekom kao Frenk Kesi, Matuidi ili R. Sancez ako se mogucnost tih domacih opcija iscrpi, ne treba dovoditi nekoga samo dovodjenja radi,
7) Sulejmani i samo Sulejmani,
9) Nisam za Luku Djordjevica, ovde verujem Savinom izboru, neophodna je bolja i profilno drugacija solucija od Bojana.

avatar
Igor K.
Thursday, 06.08.2020
16:37

Sve FM. Odrasti mali veseljače.

avatar
pekky3
Thursday, 06.08.2020
15:49

Direktni i jedini krivac je Milošević sa svojim nelogićnim i šþetnim odlukama i izmenama a njega neće menjati jer ipak odradjuje svoj posao baš kako oni žele!!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 06.08.2020
15:48

Sve je u redu, smislice Pantic vec nesto

avatar
SvetskiSampion
Friday, 07.08.2020
13:41

'nate teske su noge jos ....

avatar
papirnica
Thursday, 06.08.2020
15:30

Možete da dovedete i mesi i Ronalda ja sam velik grobar ali izgleda čitava sezona se samo gleda kako igrati sa zvezdom ostale utakmice su kao prijateljske nemamo igru nemamo ideju žar borbu ništa jedino se taj natko muči.

avatar
magister
Thursday, 06.08.2020
15:14

Pisao sam i ranije: desni bek jeste neophodan, pogotovo jer i Miletić (koji ga uglavnom igra na visokom nivou) i Ostojić - sporo ulaze u formu. Naglašavam samo da je moguće probati i Kneževića na desnom beku, da je moguće vratiti nekog, ko je izašao iz Partizanove škole, Radmanovca, Cucina, Aksentijevića... Ne bi to bila pojačanja, nego dovođenje u konkurenciju igrača kojima je to - prirodna pozicija. Miletić će verovatno već od sledeće utakmice ponovo biti u top formi.

Sve ovo pišem zato što se ne vidi neko genijalno rešenje. Podsećam, dovodili smo Antonova (za levog), pa nas nije oduševio, a talentovan momak, igrao na svojoj poziciji ceo život. Zvezda je, iz iste generacije dovela Gajića i - nema ni njega. Ništa nije garancija, pa ni talenat. Ipak, uveren sam da je prolazak kroz Partizanovu školu - jako važan element, jer se takvi igrači mnogo mnogo brže uklapaju, od poznavanja stadiona, svlačionica, atmosfere u klubu, pa nadalje...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 06.08.2020
15:47

Pre bi nam Cirkovic i Miljkovic bili od pomoci nego aksentijevic i Cucin.

avatar
magister
Thursday, 06.08.2020
20:48

Moj komentar u vezi sa njima dolazi iz stava da - Srbija na toj poziciji nema kvalitetnog igrača i da bi verovatno u ovom trenutku za reprezentaciju najbolji izbor bili vremešni Ivanović i Rukavina. Dovesti stranca, a da zaista vredi - košta, toliko da mi to, mislim, nismo u mogućnosti da platimo, pogotovo za poziciju beka. Eto, zato sam razmišljao isključivo o *svojim* igračima, pre svega tim koji igraju tu poziciju - Radmanovac, Aksentijević, Cucin ili neko prekomandovanje igrača koji ima brzinu, oštrinu i naviku da igra i defanzivno - Knežević.

Verovatno je važno - pripremati igrače za prvi tim kroz školu, procenjivati ko bi trebalo još od kadeta da se priprema za neku poziciju koja je deficitarna. U posednje dve generacije smo imali 2 sjajna leva beka (jedan prodat - Šehović, drugi, Ćorković, se kiseli u Teleoptiku, koji izgleda - nije dovoljno dobro osmišljen kao razvojni klub za mlade igrače, sve zbog vraćenog nemotivisanog Brežančića) i očigledno ne dovoljan kvalitet (po proceni trenera, tu je Radmanovac) na poziciji desnog. Pritom imali smo nekoliko z.v. sa dobrim defanzivnim karakteristikama, kojih još nema - Pantazis, Novaković (otišao u Zvezdu!?), Momčilović, Knežević i veliki broj krila: osim Stevanovića, Stanojlovića, Čolića, Lakčevića, bar još 3 ili 4 veoma veoma talentovana. Gde je planiranje i prekomandovanje nekog od njih na desnog beka, deficitarnog u Srbiji?

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 06.08.2020
16:30

Ovde nisu toliko bitna imena,novi desni bek nece biti drasticno bolji od Miletica,nego je bitan stil igre koji nudi Milosevic.Dok Miletic i Urosevic kampuju na protivnickoj polovini,odbrana gola se svodi na neiskusnog treceg golmana i dva spora stopera sto je ravno samoubistvo.Pri tom zadnji vezni se sporo vracaju nazad i ne pomazu mnogo odbrani ili to cine nespretno kao Zdjelar protiv Pazara.Asano i Stevanovic ne mogu igrati istovremeno jer su oba levo krilo i na desnoj strani su neupotrebljivi.I ima jos toga sto najpre treba ispraviti,mozda za pocetak Savi dovesti dobrog i iskusnog savetodavca

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Thursday, 06.08.2020
15:13

Tako se cuvaju fotelje 🤣 od sve frke, kriv je desni bek 🤣🤣🤣 i Zerzic, Vucic, kosmicke sile, UV zracenje, cia, bia, solarne eksplozije na suncu 🤣🤣🤣 opusteno, dok navijaci nasedaju na lazi i demagogiju 🤣

avatar
THEV1NNY_
Thursday, 06.08.2020
15:10

Znaci mi trebamo da izgubimo i da se brukamo sa ocajnom igrom kao na jucerasnjem mecu da bih se nesto promenilo? to se radi ranije , na pripremama a ne u prvenstvu , u ovom prelaznom roku imamo nelogicne odluke uprave.

avatar
riquelme
Thursday, 06.08.2020
23:18

Nema tu uprave. Tu su sve ljudi koji moraju da slusaju sta im se kaze... Vucelic-ne znam sta bih rekao. Covek je klasicna rezimska karika i covek iz vlasti jos od vremena dok je bio direktor RTS-a. Vazura-momak koji sa svojim godinama ne bi mogao da bude na toj poziciji ni u Radu a ne Partizanu. Prosto to nije normalno da budes to sto jesi vec 4-5 godina a imas 33. Od sposobnosti ima zvanje savetnika gospodina koji ide pod skute vlasti. Vuletic je covek od zadatka. Sada ga je malo ukocilo onih iz 1 u 2 pa ne moze bas da tu leti i raspravlja. Inace odlicno raspaljuje vestacki konflikt izmedju Zvezde i Partizana na koji se pecaju "obicni" navijaci pa pljuju jedni druge dok oni furaju pricu puse tompuse koje 90% gradjana ne moze da priusti ni da zapali jednom godisnje a kamoli redovno. I za kraj Milosevic- neko ko je bio kapiten reprezentacije, zver od spica, od istorijskog plasmana Aston Vile u PL, Saragose preko Parme pa do titule u Rubinu da spadnes na to da budes pomocnik coveku za koga si pricao da je katastrofa od prvog coveka saveza a onda da odes jos nize i budes zaposleni ljudima koje si pokusavao da smenis na sve nacine. Nemam komentar na utakmicu.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 07.08.2020
13:47

Samo pare pare pare pare pare , jos su im u upravi socijalisticka parija i jugoslovenska levica a oni neka i dalje slusaju profesora i pantica koji ih truju i svaljuju sve na druge samo oni igraju kao galaktikosi ali boze moj sudije ih kradu. Sudije su ih gurale u kupu protiv vose toliko ocigledno , tako mi je drago sto ih je Lalatovic razmontirao a u ovoj se sezoni je pocelo sa onim smesnim penalom i to se konstanto desavalo i prosle sezone da imaju povlascen polozaj a kukaju na sva zvona.

avatar
THEV1NNY_
Thursday, 06.08.2020
15:06

Znaci mi treba da igramo onako ocajan fudbal kao juce da bih se nesto promenilo , o tome se misli ranije.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 06.08.2020
15:45
avatar
Le Tissier
Thursday, 06.08.2020
14:55

Hvala Bogu. I jos jedan krsteni stoper umesto Ostojica ako moze.

avatar
magister
Thursday, 06.08.2020
15:07

Ostojić je igračina. Iškolovao je Milenkovića, pa Markovića, pa Pavlovića. I sa svakim od njih bio dobar u paru. Jeste istina da ima godina i da je ispadao u poslednje vreme. Mislim da mu treba malo više za ulazak u formu. Verovatno će se morati malo više rotirati, ali nije mi okej da se sada sve svali na njega.

avatar
Le Tissier
Thursday, 06.08.2020
17:33

Ma slazem se ja sve za Ostojica, ja ga gotivim ali pogledaj u prvoj utakmici kako je kiksnuo kod prvog gola, reakcija kao kada bi moj cale pokusao meni da uzme loptu. Realno on je poceo da igra ozbiljan fudbal tek kada je stigao u Partizan, nije Krstajic pa da moze peske da igra sa 36 godina. Mislim da je njegovo vreme proslo i da treba da odradi ugovor do kraja ali nikako kao prvi izbor.

avatar
paok
Thursday, 06.08.2020
14:50

Verovatno ce dovesti nekoga kao Lalatovic koga niko nije hteo i da ne kosta vise od par hiljada. Nije samo desni bek, treba nam jos igraca. Kakve koristi imamo od Pavlovica, Smiljanica, Brezancica i da ne nabrajam sve ostale koji su zalutali ali ne svojom krivicom.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 06.08.2020
14:42

Zasto talasati kad je svima u Partizanu lepo?Ionako se fudbal ne igra zbog navijaca.Ko njih sisa i koih tera da navijaju i da se nerviraju?