Donald zove ''Delije'' i još uvek se nada tituli: ''Ko zna šta sve može da se desi...'

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.05.2017.
10:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako Partizan još samo bod deli od osvajanja titule prvaka, u Zvezdi i dalje ne gube nadu po tom pitanju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ogromnu pažnju privukle su jučerašnje utakmice 36. kola Superlige, ali posle svega promena na vrhu tabele nije bilo.

Partizan je zadržao tri boda prednosti (suštinski dva) u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je pod vođstvom novog trenera Boška Đurovskog ostvarila još jednu ubedljivu pobedu, ovog puta protiv Javor Matisa u Ivanjici (3:0).

Jedan od strelaca na ovoj utakmici bio je i Holanđanin Mičel Donald, koji ne krije zadovoljstvo što je konačno ''probio led'' kada su golovi u pitanju, a zahvalio je i asistentu Ristiću.

''Mi smo se odlično pokazali. Jako sam srećan što sam postigao pogodak, prošlo je dosta vremena od kada sam se poslednji put upisao u listu strelaca. Velike zasluge za moj gol idu i Ristiću koji mi je odlično asistirao, hvala mu na tome'', izjavio je Donald, a prenosi klupski sajt.

Zvezdu do kraja sezone očekuju još dve utakmice, posle kojih će se znati da li će crveno-beli doživeti krah kada su trofeji u pitanju, zadovoljiti se jednim, ili sezonu završiti onako kako svi na Marakani priželjkuju - osvajanjem duple krune!

Posle jučerašnjeg epiloga u Nišu, gde su Zvezdaši očekivali kiks Partizana, pravo čudo bi trebalo da se desi da Zvezda u poslednjem kolu stigne do titule, ali Donald i dalje veruje, pa poziva i navijače da napune tribine Marakane protiv Radničkog u poslednjem kolu. Možda budu imali razloga za šampionsko slavlje...

''Nadam se da će navijači doći da nas podrže u velikom broju, iako se nalazimo u ovakvoj situaciji. Još uvek ne znamo da li je ovo poslednji meč na Marakani zbog finala Kupa, ali svakako bi bilo lepo da se od naših navijača u šampionatu oprostimo pobedom u lepom ambijentu. Nikad se ne zna šta sve može da se desi'', poručio je Donald.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KianyRiws
Thursday, 18.05.2017
13:41

Glupost je nadati se da Partizan izgubi.Vi odigrajte kako treba pa da se vidi za narednu sezonu sta i kako dalje.Voleo bih da struka vodi klub,ali od tog posla izgleda nema nista.

avatar
Branislav
Thursday, 18.05.2017
11:36

Realno, niste zasluzili da trazite pune tribine jer igrate krajnje jadno. Da vas nije sudija pogurao u par meceva, pitanje je koliko bi ste zaostajali za Partizanom. Ali nema veze, mi smo delije i uvek smo bili i bicemo verni...samo...nadam se da ce se dobro odraditi rekonstrukcija tima za sl. sezonu i da cemo poceti da forsiramo nase klince, a ne neke strance koji pokusavaju da probude karijeru (ne mislim da ovog igraca, njemu svaka cast).

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 18.05.2017
10:25

Zna moj Donalde,zato sto igraju sa filijalom. Jedina varijanta kako mogu da izgube jeste da neki ludak uplati 50miliona eura na to da ce biti prvaci,pa da im kladionica ponudi pola da izgube,ali sve preko 10eura uplaceno na nasu ligu je izgubljen zdrav razum,tako da od toga nema nista.

avatar
X
Thursday, 18.05.2017
11:44

Idemo ovako... Zvezda izgubila od Partizana 3:1, od Vozdovca 3:2, Vojvodinu pobedila uz pomoc sudija a pobedila Mladost 4:1 i sad je odjednom cudo nevidjeno da Partizan, koji je u mesec dana dobio sve ekipe gore navedene, doije Mladost na svom terenu u odlucujucoj utakmici za titulu. Stvarno ste za divljenje...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 18.05.2017
15:27

Pa jel prvenstvo 4 utakmice? Naravno da nije cudo da pobediti i realno jeste bolji od njih,ali je problem sto oni NIKAKO nece pobediti ne zbog kvaliteta ili srece jer vec ne smeju da pobede

avatar
paok
Thursday, 18.05.2017
12:19

Nemoj tako, ispada da su svi nase filijale. Da je tako bili bi prvaci jos pre pocetka play offa a ne cekali zadnje kolo.