Donald zadobio dvostruki prelom - Hoće li biti spreman za derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.02.2017.
17:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desetak dana uoči "večitog" derbija Mičel Donald je zadobio neugodnu povredu, zbog koje i navijači strepe da li će biti spreman da nastupi protiv Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Holandski internacionalac iz redova aktuelnog šampiona Srbije zadobio je u subotu dvostruki prelom šake na meču sa Novim Pazarom a da pritom nije ni osetio kada se povredio.

"Šaka mi je polomljena na dva mesta. Iskreno, ne sećam se trenutka kada se to dogodilo. Na terenu nisam osećao bol niti primetio nešto čudno. Tek nakon meča, u svlačionici, kada sam krenuo da se oblačim osetio sam da me ruka boli. Sledećeg jutra otišao sam na snimanje i ispostavilo se da imam dvostruki prelom" objasnio je Mičel Donald.

Odmah nakon meča Mičel Donald je na "Instagramu" postavio fotografiju na kojoj se vidi da mu je leva ruka bandažirana, zbog čega su i mnogi navijači bili zabrinuti.

Sudeći na osnovu Donaldovih reči, "Delije" nemaju razloga za strah pošto će Holanđanin biti spreman već za duel sa Bačkom, pa se nastup na "večitom" derbiju ne dovodi u pitanje.

"Nisam polomio nogu tako da mogu normalno da igram. Naravno, moram da budem malo pažljiviji, ali sve je u redu. Navijači ne moraju da brinu, igraću derbi. Moja predviđanja su da ću čak i ove subote biti spreman za meč" dodao je Donald.

Crveno-beli su na prolećnoj premijeri savladali Novi Pazar rezultatom 2:0 a u subotu će na megdan Bačkoj u Bačkoj Palanci. Nakon toga sledi duel sa Partizanom na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 21.02.2017
21:15

Igraće Donald jer on kida i bez jedne noge, a ne samo bez jedne ruke.

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 21.02.2017
19:35

hiLJade poruka...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Tuesday, 21.02.2017
23:02

I nista vam ne pomaze,dzabe kukate :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
19:22

Недај се Доналде хоћу да те гледам на дербију.

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 21.02.2017
19:15

Ozdravi Donalde ! Nije derbi zanimljiv ako klubovi nisu u najjačim sastavima.