Donald pričao Holanđanima o Zvezdi, Beogradu, i legendarnom "Panteli"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
11:02
Izvor: Sportske.net

Holandski internacionalac Mičel Donald evocirao uspomene sa početka karijere i progovorio o tome gde bi voleo da zaigra nakon Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Momak koji je u Crvenoj zvezdi napravio sjajnu priču i dogurao do kapitenske trake uskoro će ući u poslednjih šest meseci ugovora sa crveno-belima.

Pred nedeljni duel holandskog prvenstva između Ajaksa i Rode Mičel Donald je govorio za zvanični sajt o vremenu provedenom u ova dva kluba.

Kako nalažu običaji, red je bio da Holanđani prvo pitaju za ono što se Mičelu Donaldu trenutno događa na profesionalnom planu.

"Dobro mi ide. Ovo mi je treća sezona u Crvenoj zvezdi i trenutno smo prvi u domaćem prvenstvu. Treći smo u Ligi Evrope i kapiten sam ekipe, ne mogu da se žalim", počeo je razgovor Donald.

Vezista crveno-belih tvrdi da mu život u Beogradu prija i da je na privatnom planu u potpunosti ispunjen.

"Beograd je jako lep grad. Devojčicama je jako zanimljiv jer pruža mnoge mogućnosti. Ćerkice mi imaju tri godine i jednu godinu. Njihovo rođenje je najlepša stvar koja mi se dogodila u životu, one su moje princeze", rekao je Donald.

Kada se već pričalo o Beogradu i Zvezdi bio je red da se pomene bivši saigrač iz Ajaksa Marko Pantelić.

"Marka sam video nekoliko puta. Zajedno smo pili piće i razgovarali. Ajaks je uvek glavna tema našeg razgovora. Veliki je džentlmen, navijači ga obožavaju. Za njega važi ona 'Jednom heroj, uvek heroj'", kazao je Donald o bivšem reprezentativcu Srbije.

Nakon priče o danima provedenim u Ajasku i Rodi, te povredi koja ga je sputala 2008. godine, Mičel Donald se osvrnuo na ono što ga čeka u daljem toku karijere.

"Gde ćete me gledati u naredne tri godine? Bilo bi lepo da to bude Ajaks", uz osmeh je rekao Donald, a onda istakao šta je jedina izvesnost.

"U naredne tri godine videćete me srećnog! Gde ću biti, zaista ne mogu da kažem. Daću sve od sebe da doguram što je dalje moguće. Dajem sve od sebe i radim naporno da ostvarim taj cilj", zaključio je Zvezdin vezista.

Momak rođen u Surinamu vezan je ugovorom sa Zvezdom do juna 2018. godine, a nije tajna da ga mnogi klubovi žele u svojim redovima. Status Mičela Donalda mogao bi da zavisi i od učinka Crvene zvezde u Evropi, odnosno od toga da li će se Milojevićevi izabranici plasirati u eliminacionu fazu masovnijeg klupskog takmičenja pod okriljem UEFA.

Minulog leta Donald je bio na izlaznim vratima Crvene zvezde ali zbog finansija nije realizovao transfer u Genčlerbirligi, što se pokazalo kao dobra stvar, pošto klub iz Ankare trenutno vodi bitku za opstanak u turskoj Super ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 25.11.2017
13:41

Kakav Gospodin, kakva ljudina, kakav profesionalac, kakva igracina je ovaj Micel Donald. Niko Zvezdo nema sto imas ti Srbija i srpska dijaspora te voli.

avatar
Sunday, 26.11.2017
12:56

upoznao sam coveka , sedeo sa njim i zenom nekoliko puta ... moja prijateljica saradjivala sa njima ... oni su takvi olosi da nema dalje ... ti sto pises kojestarije a zivis u pecini govori da na najprimitivniji nacin shvatas svet oko sebe ...

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 26.11.2017
18:07

Ti Mitre kao i obicno dolazis na vesti o Zvezdi samo da izmisljas, vredjas i provociras. Sto je mnogo, mnogo je.

avatar
Al(a)din
Saturday, 25.11.2017
12:11

Niste 3. vec 2.

avatar
Saturday, 25.11.2017
12:07

momak nije rodjen u Surinamu nego u Amesterdamu , roditelji su mu surinamci ... ima zenu turkinju (Esra se zove) i 2 cerke kao sto je napisano ... a kakvi su likovi on i njegova zena vec sam pisao , vredjali su zenu (moju prijateljicu) na nacionalnoj osnovi kao da su oni ne znam ko ... crkli bi za jedan dinar ... nadam se da ce brzo da se vrate odakle su dosli pa neka se tamo vredjaju , medjusobno ...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 25.11.2017
20:57

a koje nacionalnosti je tvoja prijateljica?

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 26.11.2017
18:09

Strasno, stvarno strasno stra se tebi sve tolerise na ovom sajtu.

avatar
Sunday, 26.11.2017
12:54
avatar
Che Wolfasin
Saturday, 25.11.2017
12:07

Pažljivo biraj novi klub, ako već nećeš da ostaneš u Zvezdi.