Donald poručio Zvezdi: "Pun gas u derbiju!"

Autor: Beta Beta
utorak 26.02.2019.
09:57
Izvor: Beta

Bivši vezista Crvene zvezde Mičel Donald poručio je bivšim saigračima da u predstojeći "večiti derbi" uđu punim gasom, a navijače pozvao da ispune tribine i još jednom prirede spektakularnu atmosferu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Doskorašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald posetio je juče crveno-bele na treningu i pružio im podršku pred 159. večiti derbi protiv Partizana.

"Uvek sam tu da podržim Crvenu zvezdu. Znam da je ovo važna nedelja za tim. Derbi je sam po sebi veoma poseban i ako mogu da pružim podršku uvek ću biti tu", rekao je Donald, prenosi klub.

Donald ima bogato iskustvo igranja beogradskog "večitog derbija".

"Nije fraza kada kažem da su derbi mečevi drugačiji od ostalih. Isto se igra 11 na 11 kao na svakom drugom meču, ali ovde i ljudi sa stadiona igraju. Derbi je zaista uvek nešto posebno. Dosta emocija čini utakmicu posebnom i lepom za igru", rekao je on.

Iako je prošlog leta promenio klub, Donald prati učinak Crvene zvezde.

"Pratim u velikoj meri sve u vezi sa Zvezdom. Ponekad se utakmice poklope sa mojim, nekada zbog vremenske razlike ne mogu da stignem da pogledam meč, ali i onda se trudim da ispratim bar rezultat", rekao je Donald.

Donald je imao poruku za igrače, kao i za navijače.

"Pun gas u derbiju! A, navijačima bih rekao da dođu na stadion u što većem broju i da podrže naše momke kao što su to uvek do sada radili", zaključio je Donald.

Utakmica Zvezda - Partizan na programu je u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke