Donald opet reagovao, tvrdi da ovo nikad nije rekao!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
21:28
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Kapiten Crvene zvezde iznenađen pojedinim tekstovima koji su se danas pojavili u medijima, a u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala u Srbiji jutros su bili zabrinuti zbog vesti da je Mičel Donald podrvgnut kardiološkim ispitivanjima, ali tokom dana Zvezdin kapiten je poslao ohrabrujuće poruke.

Takođe, oglasila se i Crvena zvezda uz molbu medijima da se ispoštuje Donaldova privatnost, ali ono što je zasmetalo holandskom vezisti su pojedine informacije po kojima se on navodno neće vraćati na teren do kraja sezone.

S tim u vezi, Donald je večeras ponovo reagovao u izjavi za ''Alo'' i tom prilikom demantovao pomenuta pisanja.

''Zbunjen sam kad pročitam kao moju izjavu, a u pitanju je nešto što nikad nisam rekao. Laž je da sam izjavio da ću zaigrati tek na kraju sezone. Laž je da sam još u bolnici. Stvarno ne znam kome su potrebne izmišljene informacije'', poručio je Donald.

On je naglasio da će se vratiti brže nego što mnogi očekuju, možda već za vikend u prvenstvenom meču protiv Mačve. Za to ima i dodatni motiv.

''Znam da Kadu ima 104 utakmice, znam da meni fali još jedna da ga prestignem i uđem u istoriju kluba koji neizmerno volim. To ću sigurno uraditi. Brže nego što su mnogi mislili", istakao je Donald.

Što je najvažnije, rezultati ispitivanja su dobri, Donald se dobro oseća i za očekivati je njegov skori povratak na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 13.03.2018
22:32

podrska za donalda izdrzi brate protiv svih natpisa ipak si ti legenda severa

avatar
NemanjaaVidic no1
Tuesday, 13.03.2018
22:35

ovo dovoljno govori kakav si ti ustvari,ima Boga neka

avatar
Kori Volden
Tuesday, 13.03.2018
22:40

Jeste legenda, prvi strani kapiten u istoriji najveceg i najtrofejnijeg srpskog kluba. To sto ti pokusavas da budes sarkastican ne menja tu cinjenicu. I inace, recenica se zapocinje velikim slovom, zavrsava tackom. Edukuj se.