Donald objasnio: ''Kad bi Ronaldo ili Mesi došli u Zvezdu...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.01.2018.
15:40
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Kako se postaje Zvezdina legenda?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mičel Donald je u protekle dve i po godine ostavio lep trag u Crvenoj zvezdi, o čemu najbolje svedoči i kapitenska traka koju od jesenas nosi, ali ove zime vlada neizvesnost oko njegovog daljeg ostanka u klubu iz Ljutice Bogdana.

Ugovor mu ističe u junu i baš kao u slučaju Damijana Le Taleka, još uvek se ne zna da li će produžiti ugovor ili će uskoro promeniti sredinu.

Ne krije da se za Zvezdu i Beograd vezao, otvorio je i kafić u našem glavnom gradu, pa nema sumnje da će se ovde i dalje vraćati bez obzira da li će se ove zime rastati od Zvezde.

Ipak, ako se samo on pita, Donald ima još nedovršenog posla na Marakani.

''Definitivno imam ambiciju da postanem legenda Crvene zvezde'', poručio je Donald u intervjuu za ''Alo'', a zatim objasnio i šta pod time podrazumeva, navodeći i primere Mesija i Ronalda.

''Neki fudbaleri to postanu posle dve odigrane utakmice. Budimo realni, kada bi Ronaldo ili Mesi došli u Crvenu zvezdu, bili bi legende posle jednog dana.

Želim da uživam u momentu. Pre svega želim da se ovaj tim vrati tamo gde pripada, a to je da bude redovni učesnik evropskih takmičenja.

Na dobrom smo putu da to ostvarimo. Lepo je biti legenda i kada te ljudi gledaju na taj način, međutim, ja se ne vodim tom mišlju kada idem na trening.

'Mič, ti si legenda, svi te vole, baš te briga za sve', zaista ne razmišljam tako, istina je, hoću da budem najbolji, hoću da budem lider, ali pre svega hoću da budem deo Zvezdinog tima'', zaključio je Donald, a kompletan intervju sa njim možete čitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi gol iz kornera
Monday, 08.01.2018
18:16

Kakva ljudina je ovaj nas Micel Donald.

avatar
RIP-chechk
Monday, 08.01.2018
16:58

Iskren da budem nisam ga bas najbolje razumeo, Kako neko moze postati legenda nakon jedne utakmice? Ko god on bio.

avatar
Pixi gol iz kornera
Monday, 08.01.2018
18:18

Ja mislim da ti nisi razumeo sta on zeli da kaze Revolte.