Donald: "Ne može Evropa i ovakva igra"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.04.2016.
21:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Holanđanin Mičel Donald doneo je Crvenoj zvezdi 26. pobedu u domaćem šampionatu ali je nakon susreta sa Radom poručio da ekipi više ne bi smela da se ponavljaju slična izdanja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su u sredu 26. pobedu u domaćem prvenstvu zahvaljujući pogotku koji je u drugom poluvremenu susreta sa Radom postigao Holanđanin Mičel Donald.

Lider domaćeg šampionata odigrao je prilično slabo što je u izjavi nakon utakmice konstatovao i strelac jedinog gola na utakmici.

"Bio je ovo meč niskog tempa. Znali smo da će biti teško, ali nismo počeli da igramo sve dok nismo postigli gol. Naravno, najvažnije je da smo pobedili. Ali, moramo učiniti sve da narednu utakmicu odigramo mnogo bolje" rekao je Donald.

Holanđan je posle još jednog trijumfa u Superligi bio samokritičan, a nije štedeo ni saigrače.

"Jednostavno ne smemo ovako da igramo. Jednim okom osmatramo i Evropu, ako želimo da igramo ili Ligu šampiona, ili Ligu Evrope, ne smemo da igramo na ovaj način. Previše smo kvalitetan tim da bismo sebi dozvolili ovoliko grešaka" dodao je Donald.

Poslednju utakmicu u regularnom toku šampionata Crvena zvezda će odigrati u Čačku protiv četvrtoplasirane ekipe na tabeli.

"I naredna utakmica protiv Borca će biti teška. Moramo da se potrudimo da odigramo mnogo bolje nego danas. Ukoliko u utakmicu uđemo sa istom motivisanošću kao i protivnik, onda ne vidim problem" zaključio je Donald.

Crvena zvezda se posle 29 odigranih utakmica nalazi na čelu tabele sa trideset bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan koji je osvojio 51 bod.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.04.2016
15:22

Donald govori istinu.

avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 07.04.2016
12:23

Bez sudija ne biste pobedili Jagodinu i Rad, a izgubili biste od Partizana i Vojvodine, to su vam 8 bodova manje, a o prvom delu šampionata i da ne govorim ali navešću neke primere: Metalac +1, Radnički +1, Voždovac +2, Javor +3, Radnik +2, pitanje je šta bi bilo i u derbiju da je Mažić dosudio penal i dao crveni Ibanjezu zbog namernog igranja rukom, sigurno ne biste pobedili +2..

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 07.04.2016
08:15

Donald je u pravu jer previše su se naši igrači opustili kad su videli da im niko nije dorastao u našoj Superligi.

avatar
Shampi po manjini!
Wednesday, 06.04.2016
21:57

previse ste prepotentan tim to da