Donald kapiten: ''Svi se trude da protiv Zvezde igraju dobro!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.03.2017.
17:45
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je danas da mu je bila čast da ponese kapitensku traku na prijateljskoj utakmici sa moskovskim Spartakom i dodao da će se uvek, sa trakom ili bez nje, truditi da pruži najbolju partiju.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pobedili su u subotu Spartak iz Moskve sa 2:1 u prijateljskoj utakmici.

"Bio sam pomalo iznenađen i naravno da mi je bila čast da ponesem kapitensku traku. Doduše, bio kapiten ili ne, igrao sa trakom ili bez nje, uvek se trudim da pružim najbolju moguću partiju i da budem neko kome će saigrači verovati na terenu. Svoju igru uvek podređujem ekipi. Naravno, kapitenska traka mi je mnogo značila", rekao je Donald za klupski sajt.

"Nisam siguran da li mi je trener dao traku zbog broja utakmica ili moje uloge na terenu, ali svakako mi predstavlja veliku satisfakciju", dodao je Donald.

"Bila je odlična atmosfera, dobra i kvalitetna utakmica. Spartak je veoma dobar tim i obe ekipe su prikazale dobar fudbal. Verujem da su navijači bili zadovoljni i našom igrom i rezultatom", rekao je Donald.

Naredne nedelje crveno-beli će odigrati čak tri utakmice, jer sledi i četvrtfinale Kupa Srbije.

"Biće teško jer, kao što sam uvek i govorio, svi se trude da igraju protiv nas dobro. Zato ne smemo da se opuštamo, želim da se zajedno pripremamo i zajedno bijemo bitke na terenu kako bismo imali što više bodova pred početak plej-ofa koji je jako važan. Očekujem da pobedjujemo, ali pobede moramo zaslužiti na terenu", rekao je fudbaler Zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.03.2017
18:08

Ko se potrudi protiv vas sudije ga sklone. Najžešći primer je poslednja utakmica protiv Čukaričkog. Mažić je položio ispit i dobio nagradu da sudi utakmicu protiv Spartaka M. To je vaša -snaga-.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Monday, 27.03.2017
18:26

Моје честитке модераторима овог сајта пто толеришу твоје измишљотине и даноноћно ботовање на вестима о Звезди. А ти имаш право тако да се понашаш кас можеш, односно кад ти се то дозволи.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Monday, 27.03.2017
17:50

Доналд је сигурну међу пет наших најбољих појачања у последњих 20 година.