Donald je spreman!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.04.2018.
16:22
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald je potpuno spreman za nastavak sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon tri nedelje pauze zbog zdravstvenih problema, danas se punom trenažnom procesu vratio holandski fudbaler Mičel Donald.  

"Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa sto posto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening. Sada moram što pre da se vratim u prvobitnu formu kako bih se u potpunosti stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba. Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao", rekao je Donald za zvanični sajt Crvene zvezde.

Pred Zvezdom je težak put do šampionske titule, svestan je toga i Mičel Donald.

"Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna. Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke