Donald: "Eh, kad bih se ja pitao za Boaćija..."

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.01.2018.
09:01
Izvor: Sportske.net

Šta bi Donald uradio kada se radi o potencijalnoj prodaji Boaćija?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od oslonaca igre crveno-belih i u drugom delu sezone biće Mičel Donald, fudbaler sredine terena koji je sumirao utiske dosadašnjeg toka priprema.

Prvi meč koji je igran u nedelju protiv Strumbasa završen je rezultatom 3:1 u korist Crvene zvezde, a Mičel Donald je vukao konce na sredini terena zajedno sa kapitenom Milijašem. Njegov utisak je da je ekipa još uvek u fazi nadograđivanja igre, da predstoji jak rad kako bi se došlo do nivoa na kojem su bili u prvom delu sezone kada su se ređale pobede u domaćem prvenstvu i kada su crveno-beli izborili plasman u šesnaestinu finala LE.

"U prvom meču u nedelju smo gubili loptu prerano, posebno u prvom poluvremenu, falio je i taj završni pas. Treba još uvek da se uigravamo. Ipak, trener je bio zadovoljan, pobedili smo tu utakmicu, a imali smo neke ciljeve koje smo postavili pred početak i koje smo ispunili", rekao je Mičel Donald.

Što se tiče same kondicije fudbalera, Donald smatra da je ekipa nakon Kipra pokazala veoma dobru fizičku pripremljenost.

"Rekao bih da su svi u dobroj formi, a ostalo je još dve nedelje da se pripremimo. Izgledaju mi skoro svi fit posle priprema na Kipru", rekao je on.

O utakmici protiv CSKA koja je na programu 13. februara, Donald je rekao da svi pričaju o njoj i da se jedva čeka taj duel na stadionu "Rajko Mitić".

"Biće to lepa utakmica za gledanje, svi smo uzbuđeni zbog toga i jedva čekamo da je igramo. Svi gledamo ka tom meču i mislim da je moguće da prođemo. Do nas je. Imamo kvalitet, iskustvo. Zašto da ne", istakao je Donald.

Sadašnji štoper CSKA Viktor Vasin je igrao zajedno sa Mičelom Donaldom u Mordoviji, šta je Donald imao da kaže o njemu?

"Iskreno, nemam nikakav kontakt sa njim, niti sam imao neki poseban kontakt kada sam bio tamo."

Pitali smo ga šta misli o verovatno najvećem pojačanju Crvene zvezde za drugi deo sezone, Benu.

"Ben je dobar igrač. Ima jaku levu nogu, brz je. Drugačiji je tip igrača od Boaćija. Nadam se da će Boaći ostati, da se ja pitam ne bih ga prodao, ali nije do mene",
završio je Donald.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke