DOMINACIJA - Zvezdina deca bolja od Arsenala, Intera, Zenita...

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.06.2016.
18:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda se danas pohvalila velikim uspesima svojih mlađih kategorija na veoma jakim međunarodnim turnirima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Za početak - mlađi kadeti.

Ovi momci (2000. godište) su učestvovali na turniru ''Pineto Peskara'' u Italiji odakle su se vratili sa pobedničkim peharom u rukama!

Zvezda je uspela da se izbori za plasman u polufinale, u konkurenciji Intera, Peskare i Virtusa, da bi u borbi za finale bila bolja i od Arsenala!  Posle 2:2 u regularnom toku meča (strelci za Zvezdu Stefan Torbica i Milan Savić), crveno-beli su bili uspešniji u penal seriji i izborili plasman u finale, gde ih je čekao Kaljari.

A u finalu - Zvezdina totalna dominacija - 3:0 za Beograđane, golovima Radivoja Bosića, Aleksandra Kostića i Milana Šikanjića i potpuno zasluženo osvojen trofej!

Miloš Gordić je izabran za najboljeg golmana turnira, a najlepši gol na turniru postigao je Stefan Torbica protiv Arsenala.

Što se tiče Zvezdinih pionira (2001. godište), oni su trijumfovali na turniru u Nemačkoj.

Crvena zvezda je najpre savladala holandski AZ Alkmar golom Edina Ajdinovića, zatim je usledio remi 2:2 sa Štutgartom (Vukan Kovač i Marko Dedijer), da bi u trećoj utakmici Zvezdini pioniri bili bolji od vršnjaka iz Grojter Firta rezultatom 4:3 (Njegoš Kupusović dva gola, Borisav Burmaz i Luka Velikić).

U polufinalu, viđena je dramatična borba protiv Zenita i trijumf posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. U regularnom toku meča rezultat je bio 1:1 (Luka velikić strelac za Zvezdu), a u maratonskoj penal seriji briljirao je golman Veljko Tasić, koji je odbranio čak četiri jedanaesterca i tako dao ključni doprinos u Zvezdinom konačnom trijumfu rezultatom 15:14!

Na kraju, rival crveno-belima u finalu bila je selekcija Bavarske, u kojoj su igrala četvorica fudbalera Bajerna iz Minhena. U regularnom toku nije bilo golova, a Zvezda je ponovo posle boljeg izvođenja penala uspela da trijumfuje i osvoji pobednički pehar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjaa Vidic No.1
Tuesday, 07.06.2016
18:26

NAJBOLJA SKOLA U SRBIJI I SIRE!!

avatar
svojnasvome
Wednesday, 08.06.2016
07:46

Prema svim podacima i pokazateljima a?. ...ocigledno je najbolja kao i ona skola i koju si ti išao xaxaxa

avatar
Nemanjaa Vidic No.1
Wednesday, 08.06.2016
15:28

To sto sam ja zavrsio,ti ne bi za 2 zivota mogao :) programiranje je za takve kao sto si ti,ma ne treba komentarisati :)

avatar
Tuesday, 07.06.2016
18:25

Lepo, lepo. nInteresuje me jel se još uvek održava turnir u Vijaređu, za omladince? Tu su uvek dolazili najbolji svetski klubovi, ne bi bilo loše da nas pozovu kao nekad.

avatar
GOODBYE HORSES
Tuesday, 07.06.2016
19:16

Odrzava se. Milan i Juventus imaju najvise titula, svako po devet, Juve ga je ove godine osvojio, a imaju cak sedam titula u poslednjih 14 godina. Partizan je to osvojio '51, mi smo treci osvajac turnira u njegovoj istoriji, a imamo i dva finala pored toga.

avatar
GOODBYE HORSES
Tuesday, 07.06.2016
19:17

A ta dva poraza su bas od Milana:-D