Dominacija - Dve titule već na "Marakani", za vikend napad na još četiri!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.05.2018.
12:04
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli bi lako mogli da postanu šampioni Srbije u gotovo svim selekcijama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodnog vikenda na stadionu "Rajko Mitić" slavila se šampionska titula koju su izabranici Vladana Milojevića osvojili u konkurenciji seniora.

Juče je na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda proslavljena još jedan titula, pošto su pioniri savladali BSK iz Batajnice i kolo pre kraja obezbedili šampionsko zvanje.

Zvezdini pioniri titulu su proslavili uz transparent "Mi smo šampioni, k'o i prvotimci. Dođite u subotu da budu i omladinci!!!"

Omladinska selekcija Crvene zvezde moći će već u subotu da overi šampionsku titulu, ali samo u slučaju da pobedi Čukarički i da Brodarac ne trijumfuje u duelu sa Napretkom.

Zvezdini omladinci dva kola pre kraja imaju dva boda više u odnosu na Brodarac, a do kraja prvenstva će pored Čukaričkog igrati i protiv Partizana u SC Partizan-Teleoptik.

Nadomak šampionskih titula nalaze se još Zvezdini kadeti i mlađi kadeti. Kadetska selekcija ima meč manje i tri boda više u odnosu na Partizan tako da bi pre "večitog" derbija koji se igra u poslednjem kolu mogla da overi titulu.

Mlađi kadeti su četiri kola pre kraja na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čukarički, a imaju i utakmicu manje, tako da su već viđeni sa peharom u rukama.

Kada se na sve doda i podatak da će ženska seniorska ekipa Crvene zvezde u subotu igrati za titulu protiv Spartaka u Subotici, jasno je da bi sezona na izmaku mogla da bude jedna od najuspešnijih u istoriji FK Crvena zvezda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke