Dokle ovo ide, huligani napali Ivicu Ilieva u kući!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.05.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net

Na stadionu je morao da istrpi uvrede i pozive da napusti klub, ali ovim je noćas pređena svaka granica.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Sportski direktor FK Partizan u ostavci Ivica Iliev našao se prethodne noći na meti nepoznatih huligana koji su divljali ispred njegove kuće u Skojevskom naselju, piše "Kurir".

Bivši fudbaler Partizana koji je pre dva meseca podneo ostavku na funkciju sportskog direktora u klubu iz Humske nije povređen, ali je ispred njegove kuće napravljena materijalna šteta.

Pomenuti izvor prenosi da su huligani "divljali ispred kuće Ivice Ilieva", te da su izlomljene saksije sa cvećem i crepovi, a da je potom zapaljena gajbica bačena na garažna vrata koja su nagorela!

Nakon huliganskog pira vinovnici incidenta su se dali u beg, ali je policija već intervenisala i privela petoricu osumnjičenih.

Ivica Iliev bio je dugo na udaru dela navijača Partizana, a zbog loših rezultata ekipe odlučio je da preuzme odgovornost i početkom marta podneo je ostavku na mesto sportskog direktora.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 08.05.2019
22:16

Huligani zvezde su napali njegovu kuću.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 08.05.2019
13:37

Sad ce onaj grobar sto je svoj zivot posvetio nasoj Zvezdi da izadje sa pricom kako su i njega napali navijaci Zvezde. To je vec rekao za Sasu Ilica kad su ga napali isfrustrirani i navijaci njegovog kluba.

avatar
pfc
Wednesday, 08.05.2019
11:49

Bolesno. Moje misljenje je da covek nije toliko kriv. Imao je i dobrih i losih kupovina. Ali sve to na stranu, zna ili ne zna ali coveka napadati u njegovoj kuci je bas dno. Najgore sto ce neko da intwrvenise i kao po obicaju niko nece odgovarati. Stvarno je za neverovati da drzava ne moze da se obracuna sa huluganima. Ili je pre da nece zbog ko zna kojih razloga.

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 08.05.2019
11:12

Koliki IQ imaju momci koji misle da je za posrtanje Partizana kriv Ilijev a ne neko drugi mnogo moćniji?

avatar
Z
Wednesday, 08.05.2019
10:46

Nisam lristalica nasilja bilo kakve vrste, niti sam navijac Partizana....ali ovaj covek je jedan on bitnihbrazloga sto je Partizan tu gde jeste