Dokle će ovo da se dešava Partizanu? Vojvodina je to maksimalno iskoristila

Autor: Darko Mitrović
petak 26.06.2020.
18:33
Izvor: Sportske.net

Baš to se dogodilo Partizanu i u petak u prvenstvenom meču, kao i u finalu Kupa u sredu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Gledajući statističke podatke sa dva poslednja Partizanova meča, oba protiv Vojvodine, ponovo smo se podsetili Partizanove boljke koja je često dolazila do izražaja u prethodnom periodu, ne samo ove sezone - da crno-beli prime golove iz JEDINIH šuteva protivničke ekipe u okvir njihovog gola.

Podsetimo, u poslednjem kolu Superlige pre sedam dana, Vojvodina je savladala Partizan sa 1:0, jedini gol postigao je Nemanja Čović sa bele tačke u 14. minutu, što je bio i jedini šut ekipe Vojvodine u okvir gola crno-belih tokom svih 90 minuta.

Partizan je imao tri šuta u okvir gola, sva tri bez realizacije.

Bukvalno isto to, samo dva puta, Partizanu se desilo i u sredu u Nišu, u finalu Kupa. Znate već da je u regularnom toku meča i posle produžetaka bilo 2:2, a Vojvodina je do trofeja došla u penal seriji, rezultatom 6:4.

U prvom poluvremenu ovog meča - Vojvodina jedan šut u okvir gola i - jedan gol Vukadinovića za vođstvo od 1:0. U drugom poluvremenu još samo jedan šut Novosađana u okvir Stojkovićevog gola i - još jedan gol, koji je ovoga puta postigao Petar Bojić u 55. minutu i duplirao prednost ''Lala''.

Za to vreme, ne računajući produžetke, Partizan je imao ukupno devet šuteva u okvir gola, od kojih su dva pokušaja bila precizna, Filipa Stevanovića i Strahinje Pavlovića.

Naravno, ovo je posledica i ofanzivnog načina igre Partizana, ali danas je na konferenciji za medije trener Savo Milošević najavio da u sledećoj sezoni možemo očekivati i neke modifikacije u igri, u najkraćem - manje ''lepote'', više pobeda u prvenstvu i ''napad'' za titulu.
-
baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 27.06.2020
01:11

Vosa dokazala da
Je bolja, razmontirali partizan! Jednostavno su imali motiv a to je ono sto fali Zvezdi. Mnogo smo ih potcenili

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 26.06.2020
19:06

Ako odu Stevanovic i Sadik, obavezno treba da se predje (a mozda to i jeste njihova zamisao) na 3-4-1-2: ?(Stojkovic/Stevanovic)-Miletic (Banjak ako ode Nemanja), ?/Ostojic (Vitas), Banjak (Vujacic)-
? (Lutovac), Zdjelar (Scekic), Natko, ? (Urosevic)- Suma (Pavlovic- nije za centralnog veznog, bar je jasno da ga Savo tome nece nauciti)- ? (Stulic, Matic), ? (Asano, Markovic).

avatar
Riverside
Sunday, 28.06.2020
10:04

Druže, ja se zaista nadam da bar četiri do pet igrača neću videti sledeće sezone u sastavu Partizana, jer su pokazali da tome nisu dorasli.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 29.06.2020
00:46

Miletic, Vitas, Scekic, Markovic i Urosevic ili Asano, priznaj? :-)