Dokazali po ko zna koji put - Oni su baš luda družina

Autor: Beta Beta
sreda 03.06.2020.
20:18
Izvor: Beta

Veselinović opisao svoj tim na najbolji način: "Još jednom se videlo da smo mi luda družina".

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da je današnja utakmica protiv Radničkog još jednom pokazala da je njegova ekipa "luda družina".

"Još jednom se videlo da smo mi luda družina i da ova ekipa ima neverovatnu energiju. Imali smo osam mladih igrača u startnoj postavi i ovo je ozbiljan uspeh za nas. Sjajna utakmica. Svaka čast mojim igračima, a želim i da čestitam Radničkom na borbi. Bilo bi veliko bogatstvo kada bi u srpskom fudbalu bilo što više ovakvih mečeva", rekao je Veselinović.

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas pobedili Radnički iz Niša sa 3:2 nakon preokreta.

"Mislim da smo mi zasluženo pobedili i da smo sve vreme bili bolja ekipa. Dobro smo otvorili utakmicu, imali smo jednu stopostotnu šansu na 0:0, a onda smo na nedopustiv način za jednu profesionalnu ekipu primili dva brza gola, ne umanjujući tu kvalitet Radničkog", rekao je Veselinović.

"Kasnije smo se podigli, igrali smo onako kako treba da igra jedan takmičarski tim i napravili smo preokret. Sada smo ušli medju četiri najbolje ekipe u Kupu Srbije, što nažalost ukidanjem plej-ofa nećemo moći da uradimo u Super ligi, ali šta je tu je", dodao je on.

Junak Čukaričkog sa današnjeg meča je Slobodan Tedić koji je postigao sva tri pogotka.

"Što se tiče Tedića, on je neko o kome ne treba trošiti puno reči. Radi se o ogromnom talentu, ali ja ne bih nikoga posebno da ističem. Danas smo bili prava ekipa i ovo je timska pobeda", rekao je trener Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke