Dok se fudbaleru Napretka ''plače od muke'', Partizanov otkrio recept za titulu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.11.2016.
11:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još se ne stišavaju reakcije posle uzbudljivog meča u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mnogo bure, preokreta, nervoze, ali i golova, viđeno je u utakmici između Partizana i Napretka (3:2), u kojoj su domaći crno-beli od 0:2 uspeli da stignu do pobede.

Dosta se posle meča komentarisalo i suđenje Nenada Đokića, posebno zbog isključenja Uroša Đurđevića u prvom i Nikole Lekovića u drugom poluvremenu, kada je dosudio i penal za Partizan.

Iskusni defanzivac Kruševljana Bojan Miladinović je u izjavi za ''Žurnal'' izneo svoj jasan stav da prekršaj za najstrožu kaznu nije postojao, u šta se uverio iz neposredne blizine.

''Bio sam na dva metra od Lekovića i Božinova. Nije bio prekršaj, čak i da jeste, morao je da ga sudi van šesnaesterca, ali sudijina je poslednja. Povrh svega, Leković je dobio drugi žuti karton. Kad 'premotam film', plače mi se od muke'', izjavio je Miladinović.

Na drugoj strani, naravno, zadovoljstvo zbog velikog preokreta i važnog trijumfa, a čovek koji je crno-belima doneo tri boda, Alen Stevanović, smatra da je baš ovakav meč primer kako se dolazi do titule.

''Ovakvim pobedama se osvaja titula. Nije lako protiv ekipa koje se zatvore i stanu na 25 metara od svog gola'',
zaključio je Stevanović.

On je priznao da su i crno-beli bili nervozni zbog sudijskih odluka, ali da je Partizan na kraju potvrdio da je ''velika ekipa''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 28.11.2016
10:17

Najjace je kad se kod ovako smijesnog sudjenja, na obe strane ali pogotovo za Parizan, javljaju grobari pa pominju neke ofsajde samo njima viljive i neke crvene koje bi kao trebao neko da dobije. Pa ljudi, znate li povuci paralelu izmedju nategnute odluke potencijalno podmicenog sudije, i odluke ocigledno podmicenog sudije kojoj se svi smiju? Nije tajna da Zvezda ove godine dobija nategnute utakmice i da je pitanje vremena kad ce to puci, ali to sto vi radite to je cirkus! Ako vam je to recept za titulu... Ova Stevanoviceva izjava potisnuce cak i onu vaseg legendarnog Lole...

avatar
Anderton
Sunday, 27.11.2016
20:20

Napredak je izgubio 2 utakmice zaredom u kojima je bio sasvim solidan. Ali budimo realni, oba gola su dali posle katastrofalnih grešaka naše odbrane.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 27.11.2016
15:39

recept za titulu j da se svira penal partizanu u svakoj utakmici a ako i to ne bude dovoljno i neki igrac viska a i ako to ne bude dovoljno suditi drasticno protiv zvezde a ako i to ne bude dovoljno

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
16:50

Kad bismo mi stavljali za ime sve vase kupanjce, to ne bi moglo da stane cak ni kad bismo koristili samo skracenice za sve te zemlje. sram vas bre bilo:-)

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
17:29

Au, nek' si mi ti samo rekao...

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 27.11.2016
17:03

alo prvaci sveta sine koje zemlje ces ti da stavljas samomozete da sanjate i placete

avatar
i.sarajevo
Sunday, 27.11.2016
15:02

Sudija moze pogrijesio ,a i nemora svaki grijesi,ali kad se krse pravila samo sport a onda je to bruka,,naime svadje u svijetu iskljucen igrac nemoze ostati na terenu ide u svlacionicu,otkud djurdjevic ns atletskoj stazirala kad je jsd dali go zar on nije iskljucen i po pravilima uefe moramo je biti u svlacionici ili medju publikom to je veliki krsenje sportskih pravila a to znamo i mi koji povrsno pratim bilo koji sport,,zato cetvrtog glavnog sudiju delegata zestok kazniti radi nepoznavanja osnovnih pravila u sportu

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
15:26

Zovite Sampoliona!

avatar
Seoski Ronaldo
Sunday, 27.11.2016
17:55

Pošto vidim da ne znaš pravila da ti objasnim: ne sme da bude na klupi i ne sme da bude na terenu, ali sme da bude na atletskoj stazi, nije moranje da ide u svlacionicu, moze da ode i na tribine...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
14:17

A zamislite jos da covek zatrazi i ocekuje od njega da prizna da smo mi prvi bili osteceni za penal, toga se sada nisam ni setio, a podjednako je smesno Hahaha

avatar
Povratak kralja 46
Sunday, 27.11.2016
13:30

A plakao si od sreće pre nedelju dana kada sudija nije dozvolio Napretku da pobedi zvezdu? Crveni za Fibela? Izmišljen ofsajd kad je Napredak trebao da da gol? Umesto penala nad Đurđevićem sudija mu daje drugi žuti karton, a tebi se plače...pa plači i treba da plačeš jer smo jači od svih u ligi, a skoro uvek i od sudija zajedno sa protivnicima!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
13:11

Neka mi neko podseti ili mi kaze da li su se zalili na sudjenje protiv zvezde isto?! Zameraju na tome gde je Djurdjevic bio i stajao posle nepravednog crvenog, a ne pitaju se zasto Fibel nije dobio crveni?!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
13:03

Lekovic je svakako zasluzio drugi zuti, a to ti nije palo pamet da priznas:-D Nema veze, i dalje ste mi simpaticni kao klub...

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 27.11.2016
12:43

Korektna izjava, ovakvim pobedama ste i osvajali titule. Crveni karton, i penal.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
13:15

Da, crveni karton- Fibel, nedosudjen penal za Napredak protiv vas u 1. kolu.

avatar
indija durot
Sunday, 27.11.2016
17:57

Kako ti onda odobre komentare u kojima koristis neprikladne reci a meni ne odobre iako nisam vredjao i sl. tome? Samo sam spomenuo rec namestaljka i nisu mi odobrili a ti i tvoj kolega tkzv.kralj sto radi sa tobom koristite i tu rec i mnostvo neprikladnih reci i uvek vam odobre,tj. odobrite sami sebi..Dokaz za moju tvrdnju je i to sto mi i ovaj komentar verovatno nece objaviti al ti ces ga procitati jel radis tu.

avatar
indija durot
Sunday, 27.11.2016
16:55

Sto mi nisi odobrio komentar,nisi fer.

avatar
indija durot
Sunday, 27.11.2016
14:08