Dok čeka Boaćija, Zvezda ostaje bez još jednog napadača?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net

Nakon odlaska Aleksandra Pešića crveno-beli su krenuli u potragu za novim napadačem, a izgleda da im u isto vreme stiže ponuda za prodaju još jednog špica.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prodaja Aleksandra Pešića i povreda Nikole Stojiljkovića naterali su čelnike Crvene zvezde da što pre krenu u potragu za novim napadačem.

Izbor je pao na Ričmonda Boaćija, ali kao što smo danas pisali, još uvek nije izvesno da li će načleni dogovor Crvene zvezde i Đangsu Suninga o pozajmici biti realizovan.

Dok navijači nestrpljivo čekaju na rasplet situacije u vezi sa angažovanjem novog napdača, pojavila se informacija da klub iz španske Primere želi da angažuje jednog od fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana.

Portal dnevnog lista "Informer" poziva se na lokalne medije i tvrdi da je Real Valjadolid zainteresovan za Milana Pavkova!

Novosađanin od dolaska u Zvezdu nije dobio dovoljno prostora za dokazivanje, deo navijača smatra da je njegovo angažovanje promašena investicija, ali Pavkov u prethodnih sezoni ima izuzetan učinak u dresu Radničkog za koji je igrao kao pozajmljen igrač.

Valjadolid je navodno želeo makedonskog internacionalca Mirka Ivanovskog, ali je ovaj otišao u Hajduk iz Splita i zbog toga se na skeneru našao Milan Pavkov.

Pitanje je samo da li će Zvezda u datim okolnostima uopšte razmatrati mogućnost prodaje Milana Pavkova jer već u utorak ekipu čeka prvi meč sa Suduvom, a velika je verovatnoća da Vladana Milojević ponovo neće moći da računa na Nikolu Stojiljkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 20.07.2018
18:02

Valjadolid zainteresovan za 2 metra drva.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 20.07.2018
16:15

Pavkova bi trebalo zadrzati osim ako nisu u pitanju velike pare.

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 20.07.2018
16:06

Pavkova neprodavti.On ce mozda biti i naj bolji Zvezdin centarfor u ovom trenutku

avatar
bagra
Friday, 20.07.2018
15:59

Isto ce da urade kao Partizan prosle godine, prodaju najbolje od prosle sezone i onda ocekuju nesto?