Dogovoren Pavlovićev transfer?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.08.2019.
18:10
Izvor: Sportske.net

Strahinja Pavlović je u centru pažnje od početka leta glavna tema kada su transferi Partizana u pitanju.

Screenshot/YouTube/Danas Conference Center
Screenshot/YouTube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Partizan očekuje ogromnu zaradu od prodaje Strahinje Pavlovića, pominjao se Juventus kao skoro siguran kupac, ali i suma od čak 7-8 miliona evra.

Ipak, danas nešto drugačija priča koju nam plasira "Mozzartsport".

Navodno je zainteresovan Lacio, a rimski klub bi mogao da ponudi beogradskom i ostanak Pavlovića godinu dana na pozajmici, a pored toga bi mogao da ga plati čitavih 5 miliona evra.

Izgleda kao unosna ponuda Rimljana, Partizan bi mogao odmah da prekine potragu za dovođenjem pojačanja na poziciji štopera.

Inače, u igri je pored Lacija i Juventusa bila i Benfika, koja je odustala od dovođenja srpskog štopera koji iz dana u dan igra sve bolje.

Da li je pomenuta ponuda dobra za Partizan ili ćemo očekivati novo odbijanje?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki ni
Sunday, 18.08.2019
02:54

upamtiite ovo ime STRAHINJA PAVLOVIC i j,,,,, skaute nesposobne koji ne mogu prepoznati novog Nemanju VIDICA.Ima visinu.kompletira zadnju liniju,ima strasan klizxeci koji je uvek precizan,inteligentan.Ovaj decko sada vredi 50000000.Ovo pise Zvezdas

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 17.08.2019
23:56

8 miliona + pozajmica, drugačije je krađa

avatar
Svarog
Saturday, 17.08.2019
22:20

Radi se o izuzetno mladom fudbaleru sa sjajnim fizičkim predispozicijama. Da smo ozbiljan klub, ne bismo razgovarali bez 10 miliona + procenti.

avatar
magister
Saturday, 17.08.2019
21:39

Maštoviti ljudi mogu da se sete zaista raznih kombinacija, kakav bi dogovor mogao da se postigne, ako jedna stvara svakako želi da kupi i da na određen način kapariše igrača, a drugoj treba nešto novca odmah, ali i procenjuje rast cene svog igrača. Ukoliko bi se Partizan plasirao u LE i malo (ne preterano) pojačao, npr. graditelj igre koji ume da odigra i defanzivu i npr. L. Marković i npr. špic, iskusniji, pred zalaskom karijere, koji će da igra po poluvreme, jako su dobre šanse da Partizan dočeka proleće, a kako se stvari sad razvijaju, velika je verovatnoća da bi Pavloviću znatno porasla cena. To što ima Pavlović već danas, nema mnog stopera. On mora još malo da ojača i da se privikne na vazdušne duele, što bi ga, u odnosu na brzinu i eksplozivnost, a pre svega na visinu, učinilo superiornim prilikom prekida u oba šesnaesterca. On je već izuzetan po na primer iznošenju lopte u kontru, kog stopera znate koji ume da tako povuče kontru i podeli pravu loptu na 30m od gola i utrčava u poziciju špica? Njemu treba igra u Partizanu, bar još godinu, a onda će mu cena skočiti, ako Partizan dočeka proleće, bar za 5,6 x u odnosu na ovih 5,6 miliona.

Da ja pregovaram prihvatio bih pozajmicu od Lacija, pozajmicu od 2m evra, na godinu dana, bez kamate, za koju bih im dao pravo preče kupovine, a za slučaj da ostanu bez igrača, da ga po višoj ceni prodamo nekome ko bolje plati, da im se vrati i osnovica i 20% kamate (što bismo zaradili od te prodaje). To bi njima moglo da bude motivišuće, a i za nas, ne prevelik rizik, uz određenje neke cene kao minimalnog otkupa kroz godinu dana, npr. 4m i 25% od sledeće prodaje. Ako kroz godinu dana niko ne ponudi bolje, eto, zaradili bi i oni i mi. A mislim da bi se za godinu situacija drastično promenila. Imam puno iskustva sa raznim pregovorima i znam šta je realno i moguće, a šta ne. Ovo bi zaista bila izbalansirana varijanta.

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 17.08.2019
20:35

Pavlović je potencijal čija će cena u skoroj budućnosti biti puno, puno veća od ovih koje se kroz medije pominju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
18:30

NEMA PRODAJE - UPRAVA NAPOLJE!

avatar
REVØLT
Saturday, 17.08.2019
18:30

Nije dobra i unosna ponuda, ali, ne verujem ni u odbijanje. Ako propadne transfer Natka kao sto 90% i hoce, sledeca opcija nam je Vejinovic.

avatar
deki trbic
Saturday, 17.08.2019
18:18

ovo ne valja....tolko malo para za mladog i jako dobrog stopera...to bi Mamic prodao za 10+ miliona, ako ne i 15+

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 18.08.2019
20:08

Mamic vodi klub koji nema dugove, koji godinama igra u evropi, kom nije moranje da proda igrace. U tome je razlika.