Dogovor, Zvezda ima sjajno pojačanje!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.01.2020.
13:09
Izvor: Sportske.net

Sve je gotovo, igrač će se uskoro priključiti ekipi na pripremama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako je saznao "Mondo", Seku Sanogo (30) je novi fudbaler Crvene zvezde.

Ekipa Dejana Stankovića će dobiti pojačanje u vidu sjajnog zadnjeg veznog koji stiže iz Saudijske Arabije, odnosno Al-Itihada gde je igrao i sa Aleksandrom Prijovićem.

Sanogo će na pozajmicu u Crvenu zvezdu, ali od godinu dana, a kasnije će imati opciju da ga otkupi od Al-Itihada. Zvezda će ovog fudbalera platiti 650 hiljada evra za platu, dok će ostatak do ukupnog iznosa od 2,5 miliona plaćati klub iz Saudijske Arabije.

Sjajna vest za navijače Crvene zvezde, Sanogo stiže možda i kao jedino pojačanje ove zime.

Ili će Zvezdan Terzić ponovo da nas iznenadi?



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 20.01.2020
19:11

Превелика. Плата за наше услове.

avatar
Gvozdeni97
Monday, 20.01.2020
18:39

Hajde da damo sansu Dejanu, zasto ga odma napadate?
Da nam je trebao neki jak zadnji vezni koji zna da iznese loptu iz nase zadnje linije, trebao nam je, pre nam je to radio Marin, ali zato je u zavrsnoj trecini gubio snagu i mnogo puta ga nije bilo tu da zavrsnim pasom otvori protivnicku odbranu. Po ovom tekstu, ako je istinit, lepo pise da cemo imati pravo da ga otkupimo posle godinu dana pozajmice, ne pise da je obaveza.

avatar
Dorotej
Monday, 20.01.2020
17:44

Totalno pogrešna transfer politika. Terzić i Mrkela "izgubili kompas". Ovo je strašno šta rade Zvezdi, u kakav finansijski kolaps je vode. Crno nam se piše.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 20.01.2020
16:56

Samo da kazem daovo pojacanje nije bilo u planovima Zvezde, nego da je samo udovoljeno zelji Dekija Stankovica. Nadam se da Deki nije pogresio inace od mene ce dobiti najvece kritike.

avatar
dejanera2
Monday, 20.01.2020
16:15

Ja oduvek govorim da me ne interesuje ko je odakle, koliko ima godina ili za koga je igrao ranije nego da je jedino sto me zanima da li igra dobro dok je u Zvezdi! Ali cemu ovaj Sanogo? Ako je na kraju jesenjeg dela bilo receno da se smanjuje broj stranaca zasto dovodis jos jednog? Ako je receno da ce se dati sansa mladjim igracima zasto pozajmljujes nekoga od 30 godina ,koga pri tom ne mozes otkupiti od Arapa (ne zato osto oni nece da ga prodaju nego zato sto on nece pristati da ostane u Zvezdi ako nema istu platu kao u Al-Itihadu a pise da je to 2.5 miliona). Na kraju krajeva mesto zadnjeg veznog nam je preoptereceno! Trenutno su tu Jovancic, Jovicic, Petrovic, Vulic i Ivanovic po potrebi a oni dovode jos jednog i to stranca a glupavo ogranicenje nije promenjeno

avatar
Misosesic
Monday, 20.01.2020
15:51

Bjesan sam sto moram ovo napisati ali trenutno Partizan vodi mnogo bolju transfer politiku od Zvezde.Imaju dva mlada talenta i ne daju ih ispod cijene a u mnogo mnogo goroj su situaciji od Zvezde sto se financija tiče.A zvezda proda Joveljica za 3 miliona sramotno.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 20.01.2020
19:08

Pa zato sto taj Joveljic nema mesta da igra konstantno u timu. U Partizanu se forsiraju mladi igraci.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 20.01.2020
21:33

Upoređuješ finansije Partizana i zvezde gde Partizan dobije manje 1M € od države, a zvezda preko 8M €, gde Partizan mora da uđe u grupnu fazu ili da proda par igrača da bi zaradio ono što zvezda odmah na početku svake sezone ima obezbeđeno od države. Upoređuješ Partizanovu, zvanično najbolju školu u Evropi sa zvezdinom. Upoređuješ Pavlovića koji je i po raznoraznim izborima stavljen među najtalentaovanije štopere na svetu koji 9 meseci igra konstatno dobro i odlično odigrao LE, sa Joveljićem koji je dao par golova zvezdinim filijala, a pritom nije ni bio standardan. Što se tiče budžeta pre početka sezone slažem se da je zvezda zahvaljujući državi u mnogo boljoj finansijskoj situaciji, ali kada se uzme u obzir da samo prvi tim zvezde košta 30M €, a ceo Partizanov budžet je više nego duplo manji jasno je da je Partizan u mnogo boljoj poziciji. I ono najvažnije upoređuješ Partizan koji svaku utakmicu u sezoni igrao "biti ili ne biti" sa zvezdom koja nema 10 takmičarskih utakmica na domaćoj sceni. Neke stvari su neuporedive i zato ni transferi ne mogu da se porede.

avatar
Misosesic
Monday, 20.01.2020
15:46

Katastrofa od transfera.Igrač od 30 godina plaćaš ga 650 hiljada evra platu sto je za nas fudbal ogromno i da igra super kako ćeš ga otkupiti kad ima Platu od 3,1 miliona.Cak i da ga otkupis ne možeš vratiti uloženo jer je igrač na zalasku karijere.Umjesto da dovedu mladog igrača ili da stave nekog iz omladinske škole oni trose pare na starog igrača koga ne mogu otkupiti(zbog plate)a guše svoje mlade talente.Zar nije bilo bolje ove pare dati Marinu a nekog mladog igrača staviti na poziciju ovog sto ce dovesti.Marina su pustili a zamjena nije dovedena,ja se bojim da ćemo mi tek vidjeti sta je Marin bio za Zvezdu.Dinamo ne pravi velike transfere zato sto dovodi igrače od 30 godina nego mlade talente koje razvija i prodaje za ogroman novac.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 20.01.2020
15:26

Deki zar je moguce da je tebi pored svih igraca koje imamo zaista potreban taj igrac.

avatar
Čeki
Monday, 20.01.2020
19:49

Mislis da se on pitao za to?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.01.2020
02:34

Ne mislim, nego znam.

avatar
Raky_b
Monday, 20.01.2020
15:14

A sta nakon 6 meseci?
Zvezda ce otkupiti ugovor i sama placati njegovu platu od preko 2,5M evra???
Ili ce on to smanjiti za trecinu, mozda i pola,pa ce u tom slucaju biti "samo" 1,25 miliona evra godisnje!?

Cini mi se da je to malcice prevelik zalogaj za sponzorusu!
Ovo je cisto pozajmica na 6M, neko ce spremiti par-sto hiljada arapskih evra u dzep i nakon 6 meseci ce ovaj lik traziti novi klub, ili se vratiti odakle je i dosao.

Ja ne vidim svrhu da Zvezda razigrava tudje igrace, pogotovo sada...kada je evro sezona zavrsila, a tiulu osvajaju i zmurecki.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 20.01.2020
16:30

Kod Zvezde je pijaca samo dva puta godišnje,to neko mora obilato da iskoristi,što se i čini,tako baš itgleda.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 20.01.2020
16:46

Ne razumem zasto se ti ljepi toliko nerviras zbog ovog transfera kad to nema nikakve veze sa tvojim, odnosno jugoslovenskim fudbalskim klubom.

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 20.01.2020
15:04

Hoće li nas ikad pozitivno iznenaditi ili uvek ovako???