Dogovor pao u vodu, igra se meč u Subotici!

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.02.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net

Utakmica između Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, na kraju bi ipak mogla da se odigra u rasporedom određenom terminu.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Preneli smo danas da su Zvezda i Spartak postigli dogovor oko odlaganja utakmice, koja je između ova dva tima trebalo da se odigra na stadionu u Subotici.

Teren na stadionu Spartaka je u jako lošem stanje, više o svemu tome OVDE.

Ipak, sada je direktor Superlige Vladimir Bulatović u izjavi za "Informer" istakao da utakmica ne može unapred da se odloži i da će se meč između Spartaka i Crvene zvezde igrati kao po planu, u nedelju od 13 sati.

"Neću unapred dozvoliti da se odlaže utakmica. Moraće da se igra. Jedino postoji opcija da je odloži glavni sudija neposredno pre početka utakmice ako proceni da uslovi za igranje nisu prihvatljivi.

Smatram da imaju dovoljno vremena da pripreme teren. Uostalom, i ako dođe do odlaganja, mogu da ga dobiju za 24 časa, a oni neka procene isplati li im se da igraju u ponedeljak, pa opet u sredu
", rekao je Bulatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Sunday, 25.02.2018
06:44

Nema potrebe da se utakmica odlaze.

avatar
paok
Saturday, 24.02.2018
09:29

Ne treba da se igra to takvom terenu, na cega ce liciti ta utakmica. Nije trebalo ni u Krusevcu da se igra ali se igralo. Bolje da se ulozilo u terene nego u reflektore, mnogo veca korist bi bila.

avatar
DeXy \'92
Friday, 23.02.2018
20:09