Dogovor pao - Milijaš ide u Tursku!

Autor: Miloš Marković
nedelja 10.08.2014.
10:25
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde je postigao dogovor sa Manisom i karijeru nastavlja u ovom drugoligaškom klubu iz Turske.

crv
crv

Povezane vesti

Kako prenosi 'Sport', Nenad Milijaš je postigao dogovor sa Manisom.

Kapiten Crvene zvezde je dobio dobru finansijsku ponudu kluba koji je odlučan u nameri da se vrati u najjaču ligu Turske, te Srbina vidi kao jednog od glavnih igrača u svom pohodu.

Inače, kako prenosi pomenuti izvor, Milijaš je insistirao da u Zvezdi ostane do kraja avgusta, te tako sa svojim drugovima odigra još i meč protiv Jagodine i Vojvodine.

Milijaš, ipak, nije hteo da komentariše ove navode.

"Još uvek postoji mogućnost da odem, ali i da ostanem. Ne želim o tome da govorim. Misli su mi usmerene samo na jučerašnju dobru igru i trijumf",
rekao je.

Inače, kapiten Milijaš je svom timu doneo pobedu na otvaranju sezone domaćeg fudbalskog šampionata.

Crveno-beli su savladali niški Radnički rezultatom 2:0, a oba gola je postigao upravo Milijaš.

"Zadovoljan sam pobedom i zbog toga što je publika sa stadiona otišla zadovoljna. Golovi mi puno znače, posebno oni koji donose pobedu. Ne želim da se sada stvara euforija, jer mi da nismo tokom današnjeg meča igrali sa 200% svojih mogućnosti ne bismo trijumfovali."

"U svakom meču neophodno je da imamo maksimalan pristup kako bismo pobeđivali. Igrali smo bez pojačanja i mislim kada svi oni dobiju priliku da ćemo biti još bolji. Drago mi je takođe što sam u prvoj utakmici postigao dva gola. Znam da u Zvezdinom dresu uvek dajem sve od sebe. Bez obzira da li mi ide ili ne, trudim se da ostavim poslednji atom snage na terenu. Tako je uvek bilo i biće."
, dodao je Zvezdin kapiten.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke