Dogovor je blizu, Partizan "blindira" talentovanog fudbalera!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 01.07.2020.
15:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

"Crno-beli" konkretni.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan bi uskoro mogao da završi veoma bitan posao za budućnost.

Kako prenosi portal Telegraf, Nikola Štulić blizu je produžetku saradnje sa klubom iz Humske.

Mladi napadač je pred kraj minule sezone prekomandovan u prvi tim na zahtev Sava Miloševića koji je i pružio priliku 18-godišnjem fudbaleru da debituje za prvi tim protiv Čukaričkog.

Štulić već ima potpisan profesionalni ugovor, koji ističe sledećeg leta, pa je klub iz Humske rešio da mu ponudi novu saradnju ne bi li predupredio i najmanju mogućnost da izgubi talentovanog napadača.

Početkom tekuće sedmice su dogovoreni gotovo svi detalji i ostalo je samo još da se dogovor o novoj saradnji i ozvaniči, prenosti isti izvor.

Fudbaler je prvi put priključen seniorima još u vreme dok je trener bio Zoran Bata Mirković, ali je zbog povrede kolena morao na dužu pauzu.

Čini se da će naredne sezone dobiti ozbiljnu šansu da se nametne stručnom štabu.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 01.07.2020
21:30

Realno stanje. Dobre ponude su tu za 1. Stevanovića (12 - 15), Sadika (8 - 15) i Sumu (očekujem 8 - 12). Ako nešto bude vezano, treba prodati sve. Ako može da se radi pojedinačno i neko zadrži - Stevanović ili Sadik.

Koga dovesti umesto njih?
1. mnogo fali super asistent. Natko je odličan igrač, on i smiruje igru i raspoređuje, skoro idealan plejmejker. Ima i okej asistencije ali nije šampion u tome.
2. Suma je - fantastičan tehničar, čigrast, ume da napravi svašta, ali u proseku - onako. On nije igrač koji vuče tim kroz takmičenje. Natko je u tome bolji, manje spektakularan, ali postojaniji.
3. Stevanović - najbolje probija, ima sve osobine velikog igrača i ako nastavi da napreduje kao do sada, ako ode u pravi klub, može da bude istinska svetska zvezda, igrač za najviši nivo. On i probija i asistira i daje golove. I sve to radi - prirodno i u skladu sa situacijom, niti je alav da ne da drugom niti se plaši da prepušta šansu pa je upropasti. On je - pravi. Ako bismo uspeli da skupimo tim za sledeću sezonu - bolje da ostane i da ga prodamo 2021, biće - mnogo veća zarada i bolje i za njega i za nas.
4. Sadik je ogroman potencijal, ali njemu su potrebne - bolje lopte. Često ih dobije prekasno ili prerano, preduge ili prekratke. On bi bio znatno produktivniji kad bi dobijao više tačnih lopti u prostor. Ovako, često sam stvara sebi šansu. Doduše, ume i da olako prokocka šansu koja se rutinski realizuje. Mislim da je blizu najbolje cene koju može da dobije iz Partizana.
5. Asano je brz ko strela, borben i odgovoran, ali ga često - nema. Možda i njemu fale te bolje lopte. Možda je njega bolje sačekati još sezonu.
6. Knežević, Momčilović, Pantazis... mislim da bi sa makar jednim od njih na zadnjem veznom u paru sa Zdjelarom (ili Šćekićem, pre Zdjelarom) tim češće sprovodio kontre i polukontre i uspevao da uhvati protivnika pre nego što zauzme gard. To su sve školovana, naša deca, pokazuju da imaju potencijal i mislim da sa njima treba biti hrabriji.
7. Arambašić i Štulić + povratak Nikolića i dovođenje Mrkajića, moglo bi da bude rešenje posle prodaje Sadika. Rotirati i polako doći do dobitne varijante, kako za utakmice u kojima ćemo imati više prostora, npr. na strani, tako i za one gde ćemo igrati protiv bunkera, uglavnom kod kuće.
8. Dobro je što smo bili strpljivi s Lazarom Markovićem. Mislim da će sledeće sezone da se vrati i postane pravi nosilac igre.
9. Ako na vidiku ima nekog spektakularno talentovanog igrača ili golmana, bilo bi super da dovedemo, ovako, imamo osim pomenutih i prvog sastava, još i Cucina, Milosavljevića, L. Pavlovića, Čolića, Lakčevića, D. Stojkovića, I. Ćorkovića...

i trenutno:

Stojković - Miletić (Lutovac) - Ostojić (Miletić), Vitas (Vujačić), Urošević (Brežančić) - Zdjelar, Natko (Šćekić), Suma (L. Pavlović) - Marković (Lakčević), Stevanović (Asano) - Sadik

a sutra možda:
Stevanović - Miletić (Lutovac) - Ostojić (Miletić), Vitas (Cvjetinović), Urošević (Ćorković) - Zdjelar, Momčilović (Knežević), Natko (L. Pavlović), Marković, Stevanović - Asano (Mrkajić, Nikolić, Arambašić, Matić).

Savo, hrabrije na početku, mešanje karata na *manje važnim* utakmicama, da bi najjači sastav imao svežinu na najjačim utakmicama.

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 01.07.2020
17:12

Nista uprava nije naucila iz prislosezonskih lekcija.Umesto da pojacava klupu iskusnijim igracima jer je titulu izgubio zbog tanke klupe,uopste nema najava da ce se pojacati sa dva,tri jaca igraca koji bi uspesno nosili teret takmicenja u ligi.Talentovani igraci se dovode ali od njih se ne ocekuje da u narednoj sezoni naprave nesto znacajnije u borbi za titulu