Dodić: "Važan nam je svaki bod"

Autor: Beta Beta
petak 11.09.2015.
21:03
Izvor: Beta

Uoči gostovanja Borcu u Čačku trener Novog Pazara Mladen Dodić poručio je da će njegova ekipa pokušati da ponovi igru iz duela sa Radom i da dođe do važnih bodova u trci za plasman u plej-of.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić ocenio je danas da njegova ekipa može do dobrog rezultata u utakmici sa Borcem u Superligi Srbije samo ako odigra dobro i koncentrisano svih 90 minuta, kao u prošlom kolu protiv Rada.

"Svaka nam je utakmica do kraja šampionata od izuzetnog značaja i bitan nam je svaki bod jer gotovo cela liga ima istu ambiciju – da igra plej-of. Borac je odlično startovao, brzi su po bokovima, jaki u duel igri i prekidima, kod kuće su posebno motivisani i sigurno nam neće biti lako", rekao je Dodić.

On istakao i da je pauzu u prvenstvu iskoristio da se bolje upozna sa ekipom, podigne nivo fizičke spreme kod igrača i da fudbalere koji su pojačali Novi Pazar pred kraj prelaznog roka što bolje integriše u tim.

"Planirali smo i da odigramo dve prijateljske utakmice s Donjim Sremom i Dečićem iz Tuzija, ali do toga nije došlo zbog njihove neprofesionalnosti. Zato smo igrali s Jošanicom, pa iako nam je trebao jači protivnik, mnogo toga poučnog smo izvukli iz te utakmice", izjavio je Dodić.

Trener Novog Pazara u Čačku neće moći da računa na lakše povređene Anesa Ruševića, Ivana Obrovca i Jasmina Trtovca, kao i na Marka Đalovića, koji će biti spreman za duel sa OFK Beogradom u narednom kolu.

Prvom timu Novog Pazara priključen je i određen broj omladinaca, a danas je profesionalni ugovor poptisao jedan od najtalentovanijih iz te generacije Ersan Bajramlić.

"Ovo je veliki korak za mene. Hvala upravi i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje. Na meni je da radim i da se na treninzima izborim za prvi tim i nadam se što skorijem debiju", rekao je Bajramlić.

Utakmica devetog kola Superlige Srbije između Borca i Novog Pazara igra se u nedelju od 17 časova na "Gradskom stadionu" u Čačku. Novi Pazar je šesti na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok Borac sa bodom manje zauzima osmu poziciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke