Dodić stupio na dužnost: "Verujem u ovaj projekat"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.06.2018.
15:14
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić predstavljen je u Surdulici kao novi šef stručnog štaba ekipe Radnika.

FK Radnik
FK Radnik

Povezane vesti

Superligaš iz Surdulice promovisao je u nedelju novog šefa stručnog štaba koji je već danas okupio ekipu i sa njom započeo pripreme za novu sezonu.

Sima Krunića je kao i pre nekoliko godina u Jagodini nasledio Mladen Dodić.

"Imamo dva cilja: prvi je sredina tabele Super lige Srbije, a drugi promovisanje novih igrača. Upravo iz tog razloga smo se opredelili da prvi tim poverimo gospodinu Dodiću i uvereni smo da ćemo zajedničkim naporima ostvariti ove realne ciljeve", rekao je sportski direktor Darko Gašić.

Radnik iz Surdulice završio je prethodnu sezonu na devetoj poziciji na tabeli, odnosno na prvom mestu plej-aut tabele.

"Osećam odgovornost da za poverenje koje mi je ukazano maksimalno dam sve svoje potencijale da ispunim projektovane planove i strategiju kluba. U srpskom fudbalu strategija fudbalskih klubova je slična. Klubovi se trude da žive od promocija mladih igrača uz naravno rezultat gde se ja uklapam i dajem svoj udeo dugi niz godina", kazao je Mladen Dodić.

Pripreme za novu sezonu fudbaleri Radnika obaviće u Surdulici i na Kopaoniku. Dobra vest je da se radi na pripremi terena u selu Alakincu gde će ekipa moći da trenira u nastavku sezone.

"Surdulica i Radnik su godinama podizali svoje kriterijume i uslove rada uz šta su rasle i ambicije. One jesu realne i vidljive uz rezultat. Ciljevi su mi jasni uz rad na najvišem nivou. Verujem u ovaj projekat jer je klub potvrdio da je na pravom putu i da ima pravo mesto u srpskom fudbalu. Uz jako veliku posvećenost poslu, timski rad, probaćemo da damo svi svoj maksimum i ostvarimo zacrtane ciljeve", zaključio je Dodić.

Radnik će novu sezonu otvoriti utakmicom sa Partizanom u Surdulici, a potom će u drugom kolu gostovati ekipi Mladosti u Lučanima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke