Dobro poznato lice ponovo u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.10.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Stručni štab fudbalskog kluba Partizan u nastavak sezone ulazi pojačan za novog-starog člana koji se posle kraće epizode u Grčkoj vraća kući.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Opšte je poznato da navijače zanimaju samo pojačanja u igračkom kadru pa mnogi ne obraćaju pažnju na to kada stručni štab neke ekipe dobije novog člana.

Verujemo, ipak, da će se navijači Partizana jako obradovati kada čuju informaciju da se stručnom štabu Miroslava Đukića priključio Ljubiša Ranković - Džin!

Radi se o novom-starom članu stručnog štaba i fudbalskog kluba Partizan uopšte koji se u Humsku vraća nakon kraće epizode koju je imao u Solunu sa Aleksandrom Stanojevićem.

Ljubiša Ranković je nakon igračke karijere bio sekretar stručnog štaba, a zatim je uspešno radio kao asistent u stručnim štabovima Vuka Rašovića (Dinamo Minsk) i Marka Nikolića (Partizan).

Tekuću sezonu počeo je kao asistent Miroslava Đukića i bio je deo ekspedicije Partizana koja je putovala na Zlatibor ali je zatim dobio poziv Aleksandra Stanojevića koji je tada imenovan za trenera PAOK-a.

Kako Stanojevićev mandat u Solunu nije dugo trajao Ranković je odlučio da se vrati u Humsku. Nema sumnje da će njegovo iskustvo i znanje koristiti crno-belima, a osim toga Džin je majstor za pravljenje dobre atmosfere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 15.10.2017
10:37

Odlicna stvar. Sad kad bismo jos vratili i Dejana Ilica iz Kine, to bi bio posao!

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 15.10.2017
22:41

Iz tvojih usta u Ivicine usi :D Ne mogu vise da gledam igrace posle Misinih priprema...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 15.10.2017
23:21