Dobro je, Slavko Perović demantovao dramatične vesti iz Rumunije!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.07.2019.
15:54
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Nadali smo se da je sve bilo samo ''lažna uzbuna'', što se na sreću i potvrdilo ovog popodneva.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Danas je snažno odjeknula informacija koju su najpre objavili rumunski mediji pre par dana, da nekadašnji napadač Crvene zvezde i Rada Slavko Perović navodno ima problema sa srcem i da se zato vratio u Srbiju, gde treba da obavi dodatne medicinske preglede.

On je ovog leta postao član rumunskog Dinama iz Bukurešta, čiji je trener Eugen Nagoe nedavno doživeo infarkt tokom utakmice protiv Univerzitatee iz Krajove.

S obzirom da je pre tri godine preminuo fudbaler ovog tima Patrik Ekeng preminuo posle problema sa srcem, ova tema u Dinamu, nažalost, često izbija u prvi plan, pa u svemu tome ima i dosta spekulacija.

Upravo su, srećom, samo spekulacije bile u pitanju u vezi Slavke Perovića, koji se tokom popodneva oglasio u izjavi za ''Kurir'' i potvrdio da nema nikakvih zdravstvenih problema.

''Nema nikakvih problema! Rumunske novine prenaduvavaju celu priču pošto traže neku senzaciju. Negativno su nastrojeni prema Dinamu pa od svega prave haos. Istina je ta da je moje srce malo drugačije nego kod ostalih. I to je tako već 10 godina'', istakao je Perović.

On jeste potvrdio da je morao da dođe u Beograd kako bi prikupio određenu dokumentaciju, ali ne iz razloga koji su prethodno bili navedeni.

''Kada smo potpisivali ugovor, dogovor je bio da dodatnu dokumentaciju dostavim naknadno. Čim mi je lekar to zatražio, došao sam u Beograd. Odradio sam još jedan dodatni pregled koji su tražili da uradim. To je cela priča, nema nikakve senzacije'', naglasio je Perović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke