Dobre vesti, on želi da ostane u Partizanu i nakon ugovora!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.01.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Izraelac je već oduševio navijače crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Bibras Natho je u prvom delu sezone bio jedan od najzaslužnijih za dobre igre Partizana, njegove tehničke sposobnosti su bile krucijalne za funkcionisanje tima.

Na početku ovog prelaznog roka pojavile su se informacije da ima ponuda za njega i da nije čak isključeno da napusti crno-bele već nakon šest meseci.

To se neće desiti. Izraelac planira da ostane u Partizanu i to ne samo ovaj ugovor, već i nakon njega.

"U fudbalu se nikad ne zna, jedna ponuda može sve kompletno da promeni, ali po onome kako se sada osećam iskreno želim i planiram da dugo ostanem u Partizanu. Pritom ne mislim samo dok traje postojeći trogodišnji ugovor nego i kasnije", rekao je Bibras Natho za "Novosti".

Pored toga, Natho je govorio o šansama Srbije i Izraela da se plasiraju na EP, pošto igraju zajedno u plej-ofu. Izrael protiv Škotske, Srbija protiv Norveške u polufinalu.

"Šanse su 50-50 ako do tog meča dođe. Voleo bih da mi prođemo Škotsku na njihovom terenu i da Srbija slavi u Norveškoj, pa da odlučimo o tome ko će na EP. Izvinite, ali nadam se da ćemo na EP mi", rekao je Natho.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Tuesday, 21.01.2020
11:52
avatar
Matara
Monday, 20.01.2020
18:08

Nema sta da se izvinjavas,daj Boze da vi odete. Da preskocimo vise cuvene teske noge kod igraca i povrede i njihova "zalaganja" 120% na terenu.

avatar
REV
Monday, 20.01.2020
11:14

50-50? Toliko ne bi bilo ni da ste vi domacini, a mi cemo biti ako prodjemo.