Dobra vest za Zvezdu - Vezista spreman za Keln

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.12.2017.
09:58
Izvor: Sportske.net

Utakmica odluke se bliži, a treneru Crvene zvezde stigle su lepe vesti nešto više od 48 sati pred duel sa Kelnom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas očekuje najvažnija utakmica jesenjeg dela sezone, pošto su posle svega urađenog došli u poziciju da se plasiraju u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Remi ili pobeda nad Kelnom vode crveno-bele do evropskog proleća posle četvrt veka i zbog toga će od ključnog značaja biti da trener Vladan Milojević na teren pošalje najbolji mogući tim.

Od ranije je poznato da strateg crveno-belih ne može da računa na Nemanju Radonjića koji je u duelu sa Radom povredio metatarzalnu kost, ali će zato na raspolaganju biti Nenad Krstičić koji je propustio poslednje dve prvenstvene utakmice.

Povremeni reprezentativac Srbije zadobio je posekotinu u predelu prepone tokom meča sa Čukaričkim, pa je zbog preventivnih razloga izostao sa mečeva odigranih prethodne nedelje.

Krstičić je u ponedeljak odradio trening punim intenzitetom nakon čega je postalo jasno da će biti spreman da počne utakmicu sa Kelnom ukoliko ga Vladan Milojević bude uvrstio u startnu postavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 05.12.2017
13:25

Odlicna vest za Zvezdu i Srbiju jer bez njega ne licimo na sebe.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 05.12.2017
12:44

Pesic i Boaci zajedno !!

avatar
Al(a)din
Tuesday, 05.12.2017
12:20

Hvala Bogu sto se nije toliko povredio kao Jovicic i Radonjic

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 05.12.2017
12:02

Svakako da bih voleo pobedu, ali bez Radonjica je remi nekako najlogicniji. Fali nam njegova brzina, probojnost, to je ono sto nam je kontre cinilo dobrim. Srnica neko mora da trgne, on ofanzivno skoro pa nista i ne radi, a defanzivno se koliko toliko trudi. Po meni, najbolja solucija je sa 3 stopera, po bokovima Rodic i Stojkovic ili Gobelja ako je Stojkovic kao desni stoper, 2 centralna vezna Donald i Krsticic, malo ispred njih play Kanga i ispred Bocko i Pesic, ali Pesic kao spic, ne kao krilo ili tako nesto. nNadamo se pobedi!