Dobra vest za Partizan i Jankovića, Italijani se uključili u trku!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net

Francuska mu nije bila primamljiva kao destinacija za nastavak karijere, hoće li mu se svideti prestonica Toskane?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crnogorski reprezentativac Marko Janković (22) našao se prethodne zime na meti francuskog Amijena ali je odbio ponudu da se preseli u tim iz donjeg doma Lige 1.

Partizan je tada imao ponudu "tešku" 3 miliona evra i pitanje je hoće li crno-beli ponovo moći da računaju na jednako dobru cifru imajući u vidu da Jankovićeva forma nije na nivou onoga što smo gledali u prvom delu sezone.

Uprkos tome interesovanje za mladog fudbalera postoji. U sredu smo pisali o tome da je Monpelje zainteresovan za crnogorskog internacionalca, a izgleda da je u igri i velikan iz prestonice Toskane.

Ugledni italijanska medijska kuća "Mediaset" prenosi da Fiorentina prati igre Marka Jankovića i da razmatra da li bi njegovo angažovanje predstavljalo dobru investiciju.

Ne treba podsećati na to da su Partizan i Fiorentina u prošlosti imali odličnu saradnju po pitanju transfera. Poslednji biser Partizanove Omladinske škole koji je krenuo put "Artemio Frankija" bio je Nikola Milenković za koga je "Viola" izdvojila 5.100.000 evra.

Problem u slučaju Marka Jankovića za Partizan predstavlja to što će polovinu sume koju crno-beli zarade od njegove prodaje morati da proslede Olimpijakosu, shodno dogovoru koji su sa crveno-belima iz Pireja postigli u decemrbu 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Thursday, 10.05.2018
16:27

Sve je to super, samo da na kraju ne prođemo kao sa Jevtovićem i njegovim odlaskom u Đenovu.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 13.05.2018
03:01

bas tako, ja bi za jankovica uzeo bilo sta samo da ga negledam vise u partizanu .......... jevtovica moram da trpim, nemoram bas i jankovica

avatar
AlexPFC
Sunday, 13.05.2018
22:29

Po svemu sudeći, trebaće nam dosta novih igrača sledeće sezone. Tanki smo praktično na svakoj poziciji.

avatar
bagra
Thursday, 10.05.2018
10:56

Samo neka ide, ako treba i da se doplati

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
09:52

Stojkovic- Vulicevic/Miletic, na stoperima izabrati izmedju celavog, Svete i Mitra (ovde ni ne mora da se bira ako Nema predje desno), brat Antonov- Zdjelar- Tosic (Vakulko), SUMA/ILIC, Pantic- JOVANOVIC, IVANOVIC. Tale je dobar, jak i ovako, a i na lopti, ali, sporiji smo sa njim u ekipi, nema toliko tecnosti i hitrine. 4-1-3-2 u ovom sastavu na ova 3 meca i Bog da nas vidi.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 10.05.2018
09:49

LOL Nerealno do bola. Juce sam zaboravio da nama pripada samo 50% tako da mozda i treba sacekati te bolje ponude, ali, na zamenu ne sme sportski direktor (koji god bio) da ceka, dovedite nekoga vec do 30.06!!!

avatar
Realan_PFC
Sunday, 13.05.2018
03:03

ti stvarno mislis da ce neko dati vise za jankovica? pa ako je ovo istina, 3 miliona, pa odma pristati, kupiti mu i kartu avionsku u jednom pravcu