Dobar Partizan, Mančester se branio i stigao do tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2019.
20:44
Izvor: Sportske.net

Pobeda Mančester junajteda, ali moramo napomenuti da je nezaslužena.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Ekipa Partizana nije uspela da ostvari povoljan rezultat u okviru trećeg kola Lige Evrope pošto je danas na svom stadionu poražena od Mančester junajteda rezultatom 1:0.

Mančester junajted je bio bolji rival na startu duela u Humskoj. Napadali su izabranici Ole Gunara Solskjera, ali im je falio završni pas, najviše zahvaljujući odličnoj igri crno-belih u odbrani.

Posebno treba istaći Strahinju Pavlovića koji je u potpunosti zaustavio Antonija Marsijala.

Mektominej je imao dobru šansu nakon slobodnog udarca, pogodio je spoljni deo mreže glavom, a onda je Partizan počeo da igra malo slobodnije.

Crno-beli su imali par otvorenih kontri, ali se nisu najbolje snašli, da bi na drugoj strani Mančester imao veoma dobru priliku preko Lingarda koji je šutirao sa 20-ak metara, ali je pogodio stativu.

Usledila je najbolja šansa za Partizan, Sadik je šutirao sa 25 metara, lopta je imala sjajnu putanju i završila je na stativi golmana Romera.

U 43. minutu penal za Mančester junajted. Vilijams je bio srušen u kaznenom prostoru, Miletić je napravio faul i sudija je pokazao na belu tačku. Marsijal je bio siguran, 1:0 za goste.

Na startu drugog dela Partizan daleko bolji rival. Imali su crno-beli nekoliko dobrih akcija, nekoliko dobrih kontri preko Sume koji je uspeo i da se izbori za udarac nakon što je uspeo lažnjak na Megvajeru, ali je Romero odbranio njegov šut.

Za samo dva minuta, sudija je mogao da pokaže dva penala za Partizan, ali nije niti jedan. Prvo je Natho dobio žuti karton zbog prigovora, a onda je nakon igranja rukom Vilijamsa sudija Fernandez pokazao žuti karton - Miletiću zbog prigovora.

Fantastičnu šansu za Partizan propustio je Asano, verovali ili ne posle kornera Natha, šutirao je glavom u suprotan ugao, ali je Romero odbranio na sjajan način.

Partizan je napadao do kraja, Mančester se grčevito branio,ali nije vredelo, gosti su sa tri boda napustili večerasHumsku.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

119 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 25.10.2019
10:31

Sve je to lepo, ali računa se 0 : 1, 0 bodova. Inače, neko je ovde dobro primetio, Partizan je u drugom poluvremenu praktično sabio MUN u 16. I? Nijednu od šansi i polušansi nije pretvorio u gol. Nije li i u Lučanima bilo slično? Sport se uglavnom igra na rezultat, osim nekih pojedinačnih gde se i utisak računa, ali toga kod fudbala nema. Ako je dobro proučio Partizan - Solšer je logično pojačao odbranu, prepustio igru i - čekao i dočekao grešku.

Miletić je baš van forme, od početka sezone. On je prvo bezrazložno stao iza igrača MUN-a, dao mu prednost u trčanju (valjda misleći da će ga ostaviti u ofsajdu), a onda nije mogao da ga stigne, pa je konačno, potpuno ne sagledavajući situaciju i činjenicu da Ostojić dočekuje igrača i da ovaj ništa neće moći - startovao. U njegove noge. To je glup potez i da nije bilo Ostojića, jer šta bi to veliko iz te pozicije, osim nekog centaršuta ili povratne taj igrač mogao da uradi? A to pola koraka što je bio iza ne bi ga sprečilo da u ključnom momentu blokira povratnu, čak i centaršut.

S druge strane - očigledan penal i bezobrazluk UEFA da na LE nema VAR-a. Ali, pošto mi imamo loše iskustvo i sa VAR-om, kad na SP nije korišćen kod očiglednog penala nad Mitrovićem, treba da pokrenemo inicijativu prava na čelindž (zahteve predstavnika kluba od sudije). To bi sigurno unapredilo ceo VAR proces.

Partizan je u procesu stvaranja tima. Naravno da i u tom procesu mora da se potrudi da ostvari što bolji rezultat, ali ako bi sad odmah otkupio Sadika (koji vredi znatno više od 1 milion), ako bi sačuvao još bar sezonu Natka i Asana, za koje vreme će i neki mlađi da sazreju (ali da i njih sačuva), Partizan bi sledeće godine zaista mogao da postane i da duže vreme bude - moćan. Verovatno će morati da proda Strahinju, ali, uveren sam za možda i trostruko više od letos nuđenog, a sa tim i sa još par manevara - možda Miletić (koji takođe ima i vrednost i cenu), možda Suma na zimu (koji će možda moći da makar isplati uloženo) - ključni igrači bi mogli da se sačuvaju.

Konačno, potrebno nam je 6 do 7 bodova iz poslednje 3 utakmice, da bismo dočekali proleće u LE. To će sad, realno, biti znatno teže, ali ne i nedostižno. IDEMOOOOOOO!!!!!

avatar
mrancic
Friday, 25.10.2019
16:06

Napisao si roman.I što spomenu VAR?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
17:25

Slažem se samo su upravo Pavlović i Suma glavni igrači, kičma tima uz Natka pa bi klub trebao da napravi strategiju kako da njih trojicu zadrži, a inače Partizan ako ne dođe do titule u Srbiji moći će da igra zapaženiju ulogu, ali samo u LE 2 pa svi oni koji uđu u LE imaće prednost u odnosu na Partizana kada budu dovodili igrače, a da ne pričamo o LŠ. Ova utakmica protiv Mančestera će se možda ispostaviti kao ključna, ako Partizan ne osvoji 3 ili 4 boda u Mančesteru i Hagu.

avatar
Mani2
Friday, 25.10.2019
09:31

Partizanu je falio Pavkov

avatar
SL_Komedija
Friday, 25.10.2019
09:14

UTD jedva dobio Astanu sa Pogbom u timu i jedva izvukao bod u Alkmaru, tačno se vidi da igraju grupu samo da je prođu, tek kad krene nokaut faza krenuće ozbiljno. Mada je UTD baš loš ove sezone, možda i ne mogu bolje.

avatar
Red to the bone
Friday, 25.10.2019
08:39

Kako se kvalitetno raspada Jedinstvo iz Mančestera, bez pobede u gostima 7 (SEDAM) meseci dok nije naleteo na super turbo vanzemaljski partizan kako neki ovde pričaju. Doduše pokradeni su grobari za čist penal...
Posle 0:0 sa Realom njihov najveći uspeh

avatar
mrancic
Friday, 25.10.2019
16:08

Sad oprezno,pored Radnika iz Surdulice 😂

avatar
Horhe Kampos
Friday, 25.10.2019
07:06

Свака част комшије, одлична игра....могли би и ми да се угледамо на њих...

avatar
neme
Friday, 25.10.2019
00:04

Ovako da se ruinira jedan velikan za pet godina pa to je nestvarno.Da struze sa partizanom na mrtvu nulu i da nije bilo penala ne bi ga dali za 110min.Kad sam video onog Wudforda sve mi je bilo jasno dzaba lova kad ti je na kljucnoj poziciju u klubu ekonomista koji misli da je i u fudbalu 2+2=4.Raspad ce tek da usledi.

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
07:43
avatar
REVØLT
Saturday, 26.10.2019
00:47

Ne diraj mi Zdjelara:-D

avatar
neme
Friday, 25.10.2019
20:37

Jadno je to i za sest da moras da pokrades tim u kom neki Sadik i Zdjelar napucavaju lopte a tebi Rasford dobija 280000£ nedeljno.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 24.10.2019
23:39

Opet Terza pokrao

avatar
napred Panktizan!
Friday, 25.10.2019
00:13

Partizan mnogo bolji od mezimice, a ona će uzeti titulu. Ovo ti je malo za razmišljanje, da vežbaš mozak.

avatar
Monte_Kristo
Friday, 25.10.2019
10:37

Pa Zvezda kod kuce bi pojela ovakav Mancester,njima je ostalo samo ime,oni su u rangu Brajtona sad,ne preterujem,Zvezda bi im zavukla bar 2 na Marakani,kad smo mogli Liverpulu i Olimpijakosu mogli bi i ovim pacerima,i bolji ste,al u bocanju

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
07:50

Sigurno nisu Inđija, Napredak i rad. Ma možda je perfidni Partizan poslao ovog sudiju da samog sebe pokrade, nisi razmišljao o tome do sada, verovatno treba ds vam jave iz 5-okrake da je tako.

avatar
T. Henry
Thursday, 24.10.2019
22:49

Jao Terziću, Terziću, i strane sudije si potplatio da oštetiš Partizan

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
07:52

Sigurno ih nisu potplatili iz Inđije, Napretka i rada.

avatar
mrancic
Thursday, 24.10.2019
22:28

Da li je Solskjer čuo od koga je Partizan izgubio u Super ligi.Čovek se načisto izgubio.Još jedna bruka.Brane se protiv Partizana koji ni Lučane ne može da pobedi.Hoće li se neko u Junajtedu setiti da imaju mozak i da oteraju ovog pacera od trenera.Onaj Japanac odigrao utakmicu života,Van Bisaka jedva izlazio na kraj sa njim.On vadi njega i ubacuje napadača i ostavlja potpuno slobodnu levu stranu.Mata,Lingard i Džons nisu ni za drugu ligu.

avatar
napred Panktizan!
Friday, 25.10.2019
00:17

Partizan ima veoma moćan tim, a domaće utakmice mu sliže samo za održavanje forme, pošto prvi ne može biti, zbog jednog čoveka koji je u pola noći...no dobro, derbi svakako igra sa punim gasom, a kako to izgleda, video si. Kako se tebi čini Partizan?

avatar
Alex DeLarge
Friday, 25.10.2019
09:44

To kako ce neko igrati u Evropi je direktno proporcionalo sa ligom. Juventus ne osvaja LS upravo zbog lakih pobeda kuci... Meni se cini kao solidan tim koji trener cini mnogo boljim nego sto realno jeste. Ja sam navijac Junajteda otprilike od kada imam secanje na sebe. Nikada u zivotu nisam video, nisam cak mogao ni da zamislim, bedniju ekipu od ove. To je u ovom momentu samo ime i nista vise, tako da nije nikakav reper za poredjenje. Pogotovo ne u ovom sastavu koji je Sosker izveo. Bez glavnih igraca oni su ekipa u rangu Cempionsipa i ovo apsolutno nije nikakvo preterivanje. Nesto slicno kao Milan...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
07:55

Protiv Partizana se svi brane jer su tako u mogućnosti i ako sudije dozvole samo se mi pitamo koliko ćemo protiv koga da promašili odnosno da pogodimo. Partizan može da izgubi i od Lučana kada promaši stopostotne šanse, a primi gol iz jednog šuta jer Partizanu sudije ne rešavaju utakmice kao ovim malim klubovima.

avatar
MarkoJuve
Thursday, 24.10.2019
22:02

Kapa dolje do poda... Samo dva igrača Utd manje vrijede od cijelog tima Partizana.. Pokušavam da se ne nerviram oko suđenja, ali ne mogu. Znao sam da će biti na Unt strani, ali što je previše previše.. Da ako me obraduje Zvezda u košarci.

avatar
Mitita
Thursday, 24.10.2019
21:54

AKo nista drugo, dobra stvar je to sto Partizan igra na istom nivou protiv Uniteda i Macve. Dominantnija igra, ali se izgubi iz jedne glupe sanse.
Sudija pokrao na zalost, a moglo je mnogo vise.

avatar
gorango
Thursday, 24.10.2019
21:48

Kakva krs ekipa ovaj MU. Sta ostade od onakvog kluba. Nego gde iskopase svu ovu decurliju da igraju za njih?

avatar
napred Panktizan!
Friday, 25.10.2019
00:20

Krš ili ne, makar je izgledao dosta bolje od mezimice na JNA. Mada Partizan realno mnogo bolji i od junajteda i od crvene.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 25.10.2019
08:00

Зебрица је мезимица! Чак и према званичним подацима, војни клуб је узео више новца од државе, шта ли је тек отишло тамо, а да се не зна, не смем ни да замислим...А против Јунајтеда је лако, то је распад. Знао сам да су лоши, али ово нисам могао да претпоставим. То што ће са Алкмаром проћи даље, могу да припишу само срећи у жребу...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
07:57

Vi znate da je Mančester Junajted krš, da su svi ostali protiv kojih je Partizan igrao u Evropi amateri, a jedino vašu 5-0kraku ne vidite.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 24.10.2019
21:42

Саво после пораза од распалог Манчестера каже да је поносан на своје играче и партизан.

avatar
Mitita
Friday, 25.10.2019
00:11

Miloje ponosan na svoje nakon pobede od 5:0 protiv Totenhama.

avatar
Busi_Zvezdu
Friday, 25.10.2019
08:13

Nabaci peticu :D

avatar
paok
Friday, 25.10.2019
06:12

Bar nas nisu ponizili kao vas Totenhem. Sad ces reci kako je Mancester slab. Ni Totenhem ne igra dobro, sve je pogubio pre vas pa vas je ipak nakantao.

avatar
United_forever
Thursday, 24.10.2019
21:37

Koja sramota od engleskog giganta, Partizan je trebao da pobedi i nisu mu svirana 2 penala

avatar
xenon 1989
Thursday, 24.10.2019
21:30

Žao mi je što MUN nije izgubio, jer tim koji nije hteo da igra fudbal ni u maltene rezervnom sastavu u kome su izašli na teren, nije taslužio ništa drugo osim poraza, po mogućstvu ubedljivog (šteta što Partizan nije kvalitetnija ekipa pa da je mogao to zadovoljstvo da im priušti). Nije to samo potcenjivanje Partizana, već potcenjivanje publike na stadionu, gledalaca kraj TV ekrana i fudbala kao igre, a pre svega neprofesionalizam i bezobrazluk.

avatar
Poznavalac
Friday, 25.10.2019
07:25

Sigurno ne pratis englesku ligu kada kazes da je u nited igrao u rezervnom sastavu??Igrao je u gotovo istom sastavu kao protiv liverpula u derbiju prvenstva,od startera sinoc nismo videli samo de heu..rasford i james su usli sa klupe..I partizan koji ima nikad goru upravu i jedan od slabijih timova u istoriji je i protiv takvog mancestera od kojeg je realno ostalo samo ime ostao nenadigran..

avatar
Poznavalac
Friday, 25.10.2019
07:26

Sigurno ne pratis englesku ligu kada kazes da je u nited igrao u rezervnom sastavu??Igrao je u gotovo istom sastavu kao protiv liverpula u derbiju prvenstva,od startera sinoc nismo videli samo de heu..rasford i james su usli sa klupe..I partizan koji ima nikad goru upravu i jedan od slabijih timova u istoriji je i protiv takvog mancestera od kojeg je realno ostalo samo ime ostao nenadigran..

avatar
REVØLT
Thursday, 24.10.2019
21:24

Na JNA nista novo.

avatar
deki trbic
Thursday, 24.10.2019
21:11

GLEDAJUCI UTAKMICU MOZE DA SE VIDI DA JE PARTIZAN IMAO VISE OD IGRA....DA JE NAPADAO....GOL IZ PANALA KOJI JE BIO...ALI OPET DA SE NE VODI POLEMIKA DA JA KAO NAVIJAC PARTIZANA KAZEM DA JE SUDIJA KRIV STO NIJE SVIRAO PENAL KOJI JE BIO...BIO JE, NIJE SVIRAO I STA SADA IDEMO DALJE, SUDIJA DONESE ODLUKU KOJA SE NAMA NAVIJACIMA I DRUGIMA ILI SVIDJA ILI NE....ALI TAKO JE KAKO JE...IDEMO DALJE I VIDECEMO DA PRODJEMO GRUPU

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
21:09

Partizan je pregazio Junajteda u drugom poluvremenu i na terenu dokazao da je ukupno u 90 minuta bolji tim, međutim nije mogao i protiv UEFA-ine sudije. Jedine bitnije odluke ovih lopova koje su ispravne su prekršaji u šesnaestercu Partizana kod prekidai da ne dosudi penal nad Sumom, a sve ostalo je namerna pljačka. Sumnjiv penal za Junajted, potencijalnu ruku Džonsa nismo ni videli na usporenom snimku, ali ruka Vilijamsa je penal bez ikakve dileme i nema opravdanja da nisu videli jer je pomoćnik imao čistu poziciju da vidi, međutim jasno je bilo od početka da su poslati da pokradu Partizan: nedosuđeni prekršaji i nepokazani žuti za udarce laktovima u glavu Marsijalu nad Uroševićem, i Megvajeru nad Asanom, Megvajeru nije dao žuti kada je srušio Sadika koji mu beži i ide sam ka šesnaestercu, ali je zato uredno dao Zdjelaru za zaustavljenu kontru, prekršaje za Junajted je sudio i bez kontakta, za Partizan ni one koji su za žute kartone i kada je i udaljio slobodnjak Partizanu za 2 metra od gola Junajteda, a onda postavio živi zid Junajteda na 7-8 metara i na kraju je skratio i svoju nadoknadu iako je bila i izmena u nadoknadi jer je gol visio tokom celog drugog poluvremena u kojem je Partizan zgazio Junajted, jasno su vidljive bile namere UEFA-e, Junajted mora da pobedi, Partizan ne sme ni do boda. Što se tiče fudbala Suma je lomio kičme štoperima Junajteda, Asano je prolazio kao brzi japanski voz kroz celu odbranu Junajteda, Sadika su mogli da zaustave jedino prekršajima, a odbrana Partizana na čelu sa Pavlovićem koji treba da vredi minimum 100 000 000€ ako Megvajer vredi 80 000 000€ ih je stavila u džep jer osim stative Lingarda nakon poklon lopte Partizana, šanse MekTomineja nakon prekida Junajteda i penala koji im je takođe poklonio Partizan im nije dozvolio ništa, a s druge strane stativa Sadika, 3 šanse Asana, šansa Pavlovića, 2 puta šutevi Natka pored same stative i same prečke itd...ali zašto više da se čudimo jer UEFA ne reaguje na ovakve stvari u srpskom fudbalu kada vidimo da to isto ona radi - UEFA MAFIJA!

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 24.10.2019
23:41

Nije Junajteda, nego Junajted.

avatar
napred Panktizan!
Friday, 25.10.2019
00:26

I sansa Sume kad je onom zamalo kicmu polomio...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 24.10.2019
21:06

Suma vratio megvajera u hal siti

avatar
Red Demon
Thursday, 24.10.2019
21:01

Sudiji sve najgore.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Thursday, 24.10.2019
21:00

Najveci uspeh partizana posle one pobede nad Realom od 0-0

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
21:14

Izađite iz tenaka i pogledajte kako se igra fudbal. Mančester Junajted je pregažen u drugom poluvremenu, samo ih je sudija spasio sigurnog i zasluženog poraza. Uporedi Partizanovu utakmicu sa utakmicu 5-okrake protiv Totenhema. Ponovi, ne zbog vas jer vama ne vredi pričati nego zbog navijače Partizana: nijedan igrač zvezde nam mesta u Partizanovom timu, ali nijedan i to se videlo i u poslednja dva dana.

avatar
Monte_Kristo
Friday, 25.10.2019
10:50

Pa videcemo kako cete vi proci u Mancesteru,ej bre pa niste nikad bednijem Mancesteru koji je igrao sa tri tinejdzera dali go,i od njih je ostalo samo slavno ime,oni su u rangu Wotforda u najboljem slucaju sad,a mi 2 i 3 Sampionu Evrope i Olimpijakosu,druga pesma je domaci teren,nego se pravis lud,pa pominjes Totenhem u gostima,jedva cekam da vidim kako cete se provesti u Mancesteru,minimum tri primate

avatar
Red to the bone
Friday, 25.10.2019
08:29

Opet lupetaš ko onaj tvoj sa excel tabelama, jedinstvo nema pobedu u gostima od marta. Pametnom dosta

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 25.10.2019
08:03

Јунајтед је за неколико класа слабији од Тотенхема, па утакмица није за поређење...

avatar
Dača
Thursday, 24.10.2019
22:38

Legenda kaže da zvezda i dalje opseda gol totenhema.

avatar
Superliga
Thursday, 24.10.2019
20:59

Jel vidite grobari da nam ne trebaju strane sudije, to je fudbal, greske se desavaju, cim tim konstantno napada penala i spornih penala ima na pretek, nema namestanja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
21:17

Nisu ovo greške, ovo je krađa jer je očigledna namera pošto je pomoćni sudija sigurno video penal koji je skrivio Vilijams, a namera se vidi i kada sudija odsudi kraj pre svoje nadoknade iako je bila izmena u njoj dok visi gol u mreži Junajteda, namera se vidi i kad udalji slobodnjak Partizanu 2 metra pa postavi živi zid na 7m. Videli smo odlično suđenje na meču Totenhem - zvezda, jedina greška je bila nepokazani žuti Gobeljiću za gaženje đonom, ali ta greška je nebitna bila, ovde je danas sudija pokazao želju od prve do poslednje odluke da Partizan ne dođe ni do boda.

avatar
Superliga
Friday, 25.10.2019
00:33

Za nadoknadu si u pravu, kazem ti da ima nade..... 😀

avatar
Dale Cooper
Thursday, 24.10.2019
21:24

Naravno, samo da regulišemo tako i 6 naših vezanih titula i biće ti srce na mestu. Drago mi je da si uživao u fudbalu večeras, majstore ;)

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 24.10.2019
20:57

glvni mec sa ALKAMROM u holandiji i ASTANOM ipak eglezi ovaki prejki kartna vecers mngo uzece danak dalj u mecevima evrope

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 24.10.2019
21:14

Za tebe i tvoje komentare ni titl ne pomaze.

avatar
zeks
Thursday, 24.10.2019
20:56

Opet dosta promasaja ali i sudija. Da je za bila ista situacija za MU, bio bi bar jedan penal sviran. I dalje ima sanse za prolaz

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
21:20

Nema veze što je Junajted, bitno je što je protiv Partizana jer setimo se kakav penal su dosudili za Genk u Beogradu zbog koga je Partizan izbačen iz kvalifikacija za LŠ - ni na usporenom snimku se ne vidi da li je Miljković zakačio loptu ili ne. Ovde se radi o nameri da se opljačka Partizana koja se videla od prvih odluka kada nije dao karton Megvajeru za prekršaj nad Sadikom, kada nije dosudio one faulove za laktanje u glavi, a onda jedva dočekao da svirne za Junajted kada je Sadik oduzeo loptu na ivici šesnaesterca Partizana...to je samo početak kojim je jasno stavio do znanja po šta je sudija došao.

avatar
Red to the bone
Friday, 25.10.2019
08:46

Kako se ne sećaš čistog gola Lukakua za Anderleht poništenog zbog navodnog ofsajda ? Zato ste i jajare mili, sitne duše. Pa u grupi sa šahtjorom bragom i arsenalom imate 0 bodova. Samo pamtite kad je nešto protiv vas...

avatar
mclaud kg
Friday, 25.10.2019
05:57

Ma dosle sudije da pokradu partizan.:).Da nema tih mafijasa od sudija partizan bi sad imao najmanje 20osvojenih liga Sampiona.:)

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 24.10.2019
21:40

Није вам то Суперлига.

avatar
Superliga
Thursday, 24.10.2019
20:53

Jel Strajnic pisao naslov i tekst, gledao sam tekmu i smejao ko da gledam kesica..... 😀 😀 😀 Gledam patlidzan samo zbog strajnica, humor zagarantovan.

avatar
paok
Thursday, 24.10.2019
21:52

Ja gledao Totenhem, ocekivao sedmicu, bice drugi put.

avatar
paok
Friday, 25.10.2019
06:15

Nece nas nakantati kao vas, da vam ne bi Borjana dobili bi jos 2-3 komada.

avatar
Superliga
Friday, 25.10.2019
00:44

Za dve nedelje, a igra se i na teatru snova..... Don't forget

avatar
_mladen_
Thursday, 24.10.2019
20:52

Koliko je sudija pomogao Junajtedu u ovom mecu...

avatar
Adi237
Thursday, 24.10.2019
20:51

Nikakvo cudo junajted los..ali mi nekako vise je teren los pogotov za junajtedove igrace koji su se klizali i padali po terenu nisu mogli odigrati kako treba pas.

avatar
paok
Thursday, 24.10.2019
21:53

Sta bi sa skolom.

avatar
Medox
Thursday, 24.10.2019
20:51

Partizan je zasluzio da pobedi ili barem bod da osvoji. Napadali su stvarali su prilike imali vise sanse od Uniteda. Svaka cast trudili su se maximalno. Sto se tice Uniteda jedna rec samo KATASTROFA!!

avatar
Monte_Kristo
Friday, 25.10.2019
11:02

Katastrofa ili ne uzeli ljudi bitne bodove na strani,a vi se tesite kako ste pokradeni i kako ste promasili mnogo sansi,pa i da ste dali gol,oni bi opet napali i dali bi jos jedan i resili,sudjeno je bilo da izgubite

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 25.10.2019
17:42

Ne brukaj se više komentarima. Naravno da je suđeno da Partizan izgubi jer da nije dosudio bi očigledne penale i onda bi Mančester Junajted zasluženo izgubio. Oni su napadali dok se Partizan nije prilagodio brzini u kojoj se uhvatili Partizan, a onda kada im je nametnuo svoju brzinu pregazio ih je isto kao Totenhem 5-okraku.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 24.10.2019
20:51

au sta uradi ovaj Soumah Maguireu , zalomio ga laznjakom a ovaj pade na zemlju . bas se vidi zasto ga je United platio toliko.

avatar
Realno 1
Thursday, 24.10.2019
20:51

Zvesdas sam, ali partizan je opljačkan... Sudija nije covek...
Svaka cast za igru...

avatar
petar000
Thursday, 24.10.2019
20:50

E, ovo je vec fudbal sto smo odigrali u drugom. Steta, ali stvarno.

avatar
myspace
Thursday, 24.10.2019
20:50

Sramota za sudjenje!!! 2 penala nisu svirana partizanu, produzio 3min a prekida na 2:50 kod napada partizana sramota, kradja!!!

avatar
Ja opet Ja
Thursday, 24.10.2019
21:12

Pa to ti je klasika, oduvek se navlacilo za velike klubove i uvek ce. Najgore je sto se to tako desava redovno i prolazi, nema nikakvih kazni ni za koga, nista...

avatar
REVØLT
Thursday, 24.10.2019
21:12

Jos je bila i izmena.

avatar
Provokator
Thursday, 24.10.2019
20:48

Ovako se igra ,a ne kao pojedini nasi timovi u Evropi . Steta sto nije bilo bar remija,zasluzili su mnogo vise od ovoga.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 24.10.2019
21:17

Izgubiti kuci od nikad goreg Mancestera... da tako se igra

avatar
gorango
Thursday, 24.10.2019
21:45

Protiv one dece???

avatar
Dale Cooper
Thursday, 24.10.2019
20:48

Svaka čast momci, pojeli ste ih! Samo tako nastavite!

avatar
carbone
Thursday, 24.10.2019
20:48

Odlicna igra Partizana protiv ocajnog Mancestera...Realno bi trebalo da je bilo 2-1 za Partizan ali dobro, ima Partizan jios sanse da orezimi u Evrooi

avatar
Bambulica
Thursday, 24.10.2019
20:46

Kao i u utakmici protiv Liverpula., večeras i protiv Partizana., igrač utakmice SUDIJA. Čestitke Partizanu., koji je večeras bukvalno pregazio MUN.

avatar
mrancic
Thursday, 24.10.2019
22:29

Lupetaj slobodno o utakmici sa Liverpulom

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 24.10.2019
20:45

Partizan pokraden...