Do kada će Zvezda čekati na Boaćija?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
09:53
Izvor: Sportske.net

Ništa ne zavisi od bivšeg napadača crveno-belih, sve je na dvojici ljudi u Đangsu Suningu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije nadao se da će tokom nedelje na izmaku pojačati svoje redove Ričmondom Boaćijem sa čijim je klubom postignut načelni dogovor o jednogodišnjoj pozajmici.

Povremeni reprezentativac Gane izrazio je želju da se vrati na "Marakanu" i sa Zvezdom napadne Ligu šampiona, što potvrđuje i njegova odluka da se odrekne dela primanja kako bi transfer bio realizovan.

Činilo se da je dolaskom Edera u Đangsu Suning "stavljen pečat" na dogovor Crvene zvezde i kineskog kluba, ali se situacija tada zapravo zakomplikovala.

Strateg Đangsua Aurelijan Kozmin Olaroju ne želi da baca Edera u vatru pre nego što Brazilac sa italijanskim pasošem ne bude bio maksimalno spreman.

Do tog momenta Rumun se oslanja na Ričmonda Boaćija i zbog toga se ne mogu davati prognoze kada bi Đangsu mogao da da zeleno svetlo za realizaciju transfera.

Jasno, Kinezima se ne žuri, ali je na "Marakani" situacija dosta drugačija. Zvezda se nalazi u jeku kvalifikacija za Ligu šampiona i samo je zahvaljujući tome što je Suduva prošla APOEL kupljeno još malo vremena za realizaciju transfera novog napadača.

Hipotetički gledano, crveno-beli imaju još desetak dana da potroše ukoliko žele da budu strpljivi i sačekaju Boaćija, ali im niko ne garantuje da će internacionalac iz Gane zaista i doći pred prvi meč trećeg kola, pod uslovom da Zvezda prođe Suduvu.

Videćemo kako će se situacija razvijati i da li postoje alternativna rešenja. Pominjao se Hugo Vieira, ali deluj da to u datom trenutku nije realna opcija.

Tokom leta su u igri bili Franko Soldano, Migel Anhel Muriljo i Gustavo Blanko Leščuk, ali je teško zamisliti da bi Zvezda mogla brzo da završi transfer nekog od pomenute trojice igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 20.07.2018
12:34

Da dodju Boaci ili Muriljo, jedino provereno nesto vrede.Ben ne moze biti centarfor,on je krilo.

avatar
Friday, 20.07.2018
10:06

Treba nama centarfor I protiv Suduve, jer je protiv onih letonaca bilo slabo. Ben nije centarfor I ne krece se kao centarfor, vec kao krilo sto I jeste isto kao I Milic. Pavkov je drvce, da ne kazem drvo I on je za klupu a Joveljica ne mogu da gurnu u vatru, jer je klinac I treba da ga uvode polako, kroz kup utakmice, I prvenstvo! Tako da se treba pozuriti sa centarforom ili oporaviti Stojiljkovica!