Dmitrović realan, šanse za plasman na EURO kroz grupu minimalne, slede pripreme za baraž!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.09.2019.
13:22
Izvor: Beta

Reprezentativci Srbije imaju još jedan put do evropske fudbalske smotre.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović rekao je danas da preostale utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo treba da posluže nacionalnom timu kao priprema za baraž Lige nacija.

"Spremamo se za svaku narednu utakmicu kao za novu priču. Ali, treba biti realan, naše šanse za plasman na Evropsko prvenstvo su kroz ovu kvalifikacionu grupu svedene na minimum. Idemo na pobedu i na neki način ovo može da nam posluži kao priprema za ono što nas čeka u martu", rekao je Dmitrović novinarima pred put u Luksemburg.

Fudbaleri Srbije izgubili su u subotu u Beogradu od Portugala sa 2:4, a sutra nastavljaju kvalifikacije gostovanjem Luksemburgu.

Srbija ima četiri boda iz četiri utakmice, jedan manje od Portugala koji ima utakmicu manje i čak devet od vodeće na tabeli Grupe B Ukrajine, koja ima meč više.

"Teško je igrati posle poraza, imali smo velika očekivanja pred subotu... Ali, mi smo profesionalci, navikli smo da posle svake utakmice, dobijene ili ne, nastavimo dalje i tako će biti i sutra. Zaboravljen je Portugal, analiziraćemo greške koje smo napravili i uradićemo sve da pobedimo sutra", rekao je Dmitrović.

On je istakao da veruje da će nacionalni tim igrati sve bolje i bolje i da će u martu slaviti plasman na šampionat Evrope

"Svi verujemo da ćemo u martu slaviti plasman na EP", rekao je Dmitrović.

"Ako gledamo te ekipe u baražu, mislim da smo od svih kvalitetniji. Treba samo da se pripremimo. Siguran sam da ćemo sa novim selektorom dodatno da se uigramo i da ćemo dočekati mart potpuno spremni. Verujem u plasman na EP", istakao je on.

Novinare je zanimalo i šta se dogodilo kod prvog gola Portugala.

"Milenković je mislio da će on prvi stići do lopte, ja sam se javio, kasno me je čuo i eto... Sudarili smo se. Obojica smo hteli najbolje. To su stvari koje se dešavaju u fudbalu... Pokušali smo zajedničkim snagama, ali je lopta pala tačno na jedino mesto gde je Karvaljo mogao da dođe do nje", rekao je golman Srbije.

Utakmica Luksemburg - Srbija igra se sutra od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 09.09.2019
19:06

Pripreme za baraznu vatru.

avatar
M_85
Monday, 09.09.2019
14:53

hahahah, baraz kaze? ovi poceli i viceve da pricaju

avatar
mlk
Monday, 09.09.2019
14:18

Ovaj nije za reprezentaciju kad pocne primat svaka ulazi u gol, Stojkovic je za njega Borjan iz LS a moze i Rajkovic da ne primamo 9 komada na 2 utakmice!

avatar
djordja
Monday, 09.09.2019
14:05

da Stojke nije britak na jeziku ovaj poluamater nikad nebi bio to sto je

avatar
Paul Kersey
Monday, 09.09.2019
13:30

Čuj "mi smo profesionalci"?!?😂
Vi ste teški amateri, bar kada ste u reprezentaciji.