Dmitrović priznao, zbog Zvezde želeo da pobegne iz kuće!

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.03.2019.
19:32
Izvor: Sportske.net

Srbin "otvorio dušu" za španske medije.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Jedan od heroja reprezentacije Srbije na utakmici sa Nemačkom jeste Marko Dmitrović.

Sjajni čuvar mreže jeste primio gol u remiju sa "Elfom" od 1:1, ali je još jednom oduševio čitavu fudbalsku javnost svojim bravurama u nacionalnom dresu.

Zavredeo je pažnju i Mundo Deportiva koji je napravio opširan intervju sa golmanom Eibara.

"Kad sam u pratnji roditelja otišao da pregovaram sa sportskim direktorom crveno-belih moja majka je sve vreme plakala. I pre toga znao da ću da završim na Marakani. Želeo sam samo za Zvezdu da igram. Kazao sam roditeljima da ću pobeći od kuće ako me ne puste u Zvezdu."

"Bio je to moj san. Otac me je podržao, iako se suočio sa bolnim saznanjem da mu sin napušta porodicu sa 15 godina. Majka se potresla još više, njene reakcije bile su prirodne, želela je da naslednik odrasta uz nju, a ne u nekom drugom gradu", prenosi Mocart.

Međutim, nakon šest godina provedenih na Marakani nije zabeležio nastup u prvom timu, pa je odlučio da napusti Srbiju i ode u Ujpešt.

"Bila je to dobra odluka. Ne kažem da su se treneri koji su tad vodili Zvezdu ogrešili o mene, možda nisam bio dovoljno spreman za glavnu scenu – mada, iskreno, mislim da jesam – ali sam gledao ko je sve debitovao pre mene...".

Sada je jedan od cenjenijih čuvara mreže u Španiji, ali Dmitrović ističe da nema ništa protiv ni da ostane u Eibaru i naredne sezone.

"Ako budem odlazio iz Eibara, ponuda mora da bude baš dobra i za klub i za mene. Uostalom, mislim da ću teško naći klub poput sadašnjeg, u kome se tako komotno osećam i u kome mogu da branim na najvišem nivou", smatra srpska "jedinica".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 23.03.2019
11:56

Nazalost puno je ovakvih slucajeva gde se ne samo Zvezda, vec i drugi klubovi ogresili sa pojedinim igracima. Sve u svemu talenat i trud se isplatio, ti si dogurao zasluzeno tu gde si sad. A svaka cast za prikazano protiv nemaca. Rekao bih da Krstajic nije pogresio sto te je postavio za 1. golmana.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 22.03.2019
23:05

Звезда је погрешила што га се лако одрекла. И ја сам бежао из школе због Звезде.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 22.03.2019
21:11

Svako je bezao od kuce zbog Zvezde,to je jednostavno stvar dobrog vaspitanja.