Dmitrović najavio ''hrabru i motivisanu Srbiju''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.09.2020.
18:19
Izvor: Sportske.net

Uverava da u to ne treba sumnjati.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Marko Dmitrović je u Moskvi protiv Rusije tri puta vadio loptu iz mreže, ali uoči sutrašnjeg meča protiv Turske u Beogradu veruje u mnogo povoljniji ishod.

''Hrabru i motivisanu Srbiju treba očekivati uvek. Prvih 25 minuta, pola satau Moskvi izgledalo je sasvim dobro. Mnogi od nas su ili na početku ili na sredini priprema i imamo priliku da podignemo nivo naše igre, ali i fizičku spremnu. Promenili smo i sistem i verujem da će utakmica sa Turskom doneti više pozitivnih stvari.

Poznajemo ih generalno, ne preterano u detalje, ali znamo da su individualno kvalitetni, analizirali smo ih, imaju dosta kvalitetnih igrača, ne bih izdvajao nijednog, ali mnogi od njih mogu da budu opasnost po naš gol. Ako ispoštujemo zahteve selektora, rezultat neće izostati'',
smatra Dmitrović.

Drugi gol Rusije u pomenutom meču u Moskvi bio je pravi evrogol.

''Ja sam previše samokritičan, svaki šut je odbranjiv, ali stvarno je dobro pogodio dalji ugao'', konstatovao je Dmitrović, uz nadu da će sledeći put bplje reagovati ako se ponovi sličan pokušaj protivničkih igrača.

Norvaženi su takođe poraženi od Austrije, što može da uveća naš optimizam pred oktobarski baraž.

''Površno sam bacio pogled, imali smo večeru tada. Video sam potom rezime i golove. Rezultat nije iznenađujući, ali mi smo sada maksimalno fokusirani na meč protiv Turske'', zaključio je Dmitrović.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke